Adidas ZX

Pris

ranges from 275 to 599

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Adidas ZX sneakers – Den stilrene sneaker

Adidas ZX Flux, ZX 700, ZX 750 er et par af de stensikre hit på SPORTMASTER.dk. Vi har et stort udvalg af de populære sneakers fra adidas, der fås i et hav af forskellige farver og mønstre. Skoene fik for nyligt sit gennembrud, men er faktisk bygget på en gammel kending, som har været en fast del af sneakerverden i mange år. Inspirationen til de populære adidas ZX Flux er nemlig hentet i 1980’ernes populære ZX løbesko.

Det er bestemt ikke det eneste eksempel på en sko, der oprindeligt er lavet til løb, bliver relanceret og populær som en verdens sko. Én af årsager til dette må være Flux skoenes gode komfort og stilrene design, hvor mønstret som ofte består af en grov struktur i materiale eller et farverigt mønster.

Skoene er kommet i et væld af farver og mønstrer og der findes dermed både adidas ZX Flux til mænd og kvinder, men ikke mindst også adidas ZX Flux til børn.

Stilren sneaker – Til let sport og hverdag

Der er ingen tvivl om at Adidas ZX Flux skoene er blevet en fast bestanddel af gadebilledet, og ofte er en foretrukket sneaker og hverdagssko. Selvom skoene er inspireret af en klassisk løbesko er det nemlig ikke performance adidas har haft fokus på i udarbejdelse af skoen. Her er det i højere grad et stilrent design og en god komfort, der har været i fokus, hvilket betyder at skoen ofte bliver brugt, når man skal se sporty ud på farten eller til og fra træning.

Bestil dine adidas ZX FLux i dag. Vi leverer fra dag til dag og har altid et stort udvalg på lager. Er du medlem af Klub Sportmaster har du mulighed for at få gratis fragt og fri retur. Derudover er der mulighed for at ombytte i mere end 100 SPORTMASTER butikker.