Gå til forside

Victors Garmin Skole

Vores Garmin ekspert Victor tager dig igennem fire forskellige Garmin temaer. Der er lidt til nybegynderne, der er lidt til den gængse løber, og så er der også til eksperterne derude, som gerne vil have et ur, som kan lidt ekstra. Skolen er opdaelt i 4 temaer: Guide, Lifestyle, Coach og Ekspert. Læs med herunder og blive klogere på hvilket Garmin ur der passer bedst til dig! 

 

Episode 1

Garmin Guide

I den første video gennemgår vi , hvordan du opsætter et splinternyt Garmin ur på din telefon, på selve uret, og så er du selvfølgelig klar til at komme ud og løbe. 
Til dette tema har vi valgt at tage udgangspunkt i Garmins Forerunner 265S, som er deres mellemklasse-ur.

Features:

- Gennemgang af Connect App’en

- Musik

- Mere træning

- Connect IQ Store

- Garmin Pay - Kontaktløs betaling

opsætning af Garmin mobil app
Citat af Victor
 

Episode 2

Garmin Lifestyle

I denne del har vi valgt at gøre brug af Garmins Venu SQ, som er i den helt lave prisklasse. Og alligevel er der en masse fede features. Uret i er et genialt ur til dig, som har brug for et ur som kan hjælpe dig lidt i hverdagen.

Features:

- Avanceret søvnovervågning

- Smart-notifikationer

- Garmin Pay - Kontaktløs betaling

- Fitnessregistrering

Kontaktløs betaling

Kort om Garmin

Når det kommer til at levere udstyr med GPS-teknologi, er Garmin et af de største og førende brands i verden. Det ses blandt andet i deres fantastiske ure, som løbere, outdoor-entusiaster og andre sportsudøvere kan få kæmpe fordel af, når de er aktive. Der er næsten ikke det, du ikke kan tracke med et sportsur fra Garmin på håndleddet.

 

Episode 3

Garmin coach

Vi har valgt at gøre brug af Garmins Forerunner 265S til denne del. Det er et ur i deres Forerunner løbeserie, så et dedikeret løbeur. De temaer, vi i denne video gerne vil sætte lidt lys på, er Garmin Coach og Garmins løbsberegner. Garmin Coach er funktionen til dig som leder efter en personlig træner i uret.

Features:

- Garmin Coach

- Løbsberegner

Din egen løbecoach
Citat af Victor
 

Episode 4

Garmin Ekspert

I denne sidste video har vi valgt at tage Garmins topniveau og multisportsur med.
Fenix 7X Pro. Det er uret til den ambitiøse sportsmand eller kvinde. Det er uret til dig, som vil det hele på den halve tid. Det er uret til dig, som kan lide at løbe, til dig som kan lide at cykle, til dig som spiller golf.

Features:

- Multisportsur

- Sapphire glas med solopladning

- Batteritid

- Golfbaner

Golfbaner fra hele verden
Garmin logo