Gå til forside

ADIDAS ULTRA BOOST 19

Blødere og mere responsiv end nogensinde før. Adidas introducerer med Ultra Boost 19 en endnu lettere udgave af den ikoniske sko, som samtidigt indeholder 20% mere Boost end i tidligere modeller.

Skabt til at give dig endnu mere returenergi end før – så du får det maksimale ud af dine anstrengelser.

 

Invalid widget

Blødere, lettere og endnu mere responsiv end sine forgængere. I store træk: Bedre. Den ikoniske Ultra Boost er tilbage i en ny og forbedret version. adidas kalder den nye Ultra Boost 19 for ”den mest responsive sko nogensinde”. Og med hele 20 % mere Boost i mellemsålen end sine forgængere er der noget om snakken. Skoen er klar til at drive dig fremad.

 

Returenergien er noget af det helt centrale ved den nye version af Ultra Boost 19, men det er ikke det eneste. For skoen har også fået nyt design. Det ser man især i den nye 3D Heel Frame og i det nye design i Primeknit-overdelen, der er mere fleksibel og behagelig end tidligere. Og det er intet mindre end lækkert at se på.

 

 

 

 

Klub sportmaster - først med nyhederne

Bliv gratis medlem og få nyheder, eksklusive tilbud samt flere stærke fordele før alle andre

Jeg ønsker at tilmelde mig Klub SPORTMASTER og giver tilladelse til at modtage elektronisk markedsføring som fx nyheder, tilbud, invitationer til events og spørgeskemaer via e-mail og SMS. Du kan til enhver tid styre, hvordan du vil kontaktes, herunder framelde nogle medier eller framelde dig al fremtidig markedsføring på ”Mit SPORTMASTER”, ved at kontakte kundeservice eller ved at benytte afmeldingsmuligheden i den elektroniske markedsføring.

Læs SPORTMASTERs persondatapolitik

 

 

 

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN