Gå til forside

Tilfredshedsgaranti

Test dine sportssko i op til 30 dage - byt hvis du ikke er tilfreds

For medlemmer af KLUBBEN


 

Vi er eksperterne - men vi kan også tage fejl

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport. Derfor står vi altid inde for, at alle sportssko i vores sortiment er blandt de allerbedste på markedet. Vi ved også, at ikke alle fødder er ens, og der findes derfor ikke en sko, som er perfekt til alle - hvad enten du er løber, fodboldspiller eller andet.

 

Det betyder også, at det ikke altid er lige nemt at finde den perfekte sportssko til den enkelte i første forsøg, heller ikke selvom du har været en tur på løbebåndet til en løbestilsanalyse. Al erfaring viser, at den bedste og mest rigtige måde at teste dine nye løbesko, fodboldstøvler og sportssko ordentligt igennem er ude på de rigtige vej, stier og baner.
Derfor giver vi alle medlemmer af KLUBBEN 30 dages tilfredshedsgaranti på sportssko.

 

Hvad indebærer vores tilfredshedsgaranti?

Som medlem af KLUBBEN får du eksklusivt 30 dages tilfredshedsgaranti på sportssko, som er købt i en SPORTMASTER-butik eller på SPORTMASTER.dk. Passer skoen ikke, så tilbyder vi at bytte sportsskoene inden for 30 dage til en anden model.

 

Dermed har du 30 dage, hvor du kan teste dine nye sportssko og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Det betyder f.eks., at du kan afprøve dine løbesko i 30 dage ude på lige præcis dine favoritløberuter.

 

Hvordan virker tilfredshedsgarantien så?

Skulle det mod forventning vise sig indenfor 30 dage, at dine nye sportssko ikke passer alligevel, så har du mulighed for at bytte dem til en anden model eller størrelse. Uanset om det skyldes vabler, smerter eller at de bare ikke sidder godt. Hvis du ønsker at bytte skoene, skal du henvende dig i din lokale SPORTMASTER-butik. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med at finde frem til det bedst mulige alternativ og guide dig sikkert igennem forløbet.

 

Betingelser for tilfredshedsgarantien

Det er ikke muligt at få alle pengene retur for skoene.
Er dine nye sko billigere, end dem du bytter, refunderer vi dog prisforskellen. Hvis de nye sko er dyrere, betaler du differencen.

Du kan anvende tilfredsgarantien én gang pr. køb, og garantien gælder kun for medlemmer af KLUBBEN.

 

Meld dig ind i KLUBBEN og få masser af fordele!

Tilmeld dig her

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo