Gå til forside

velkommen til saysky

SAYSKY er stiftet i København og er sat i løb med missionen om at skabe et premium performance brand med en urban and casual attitude.

Brandet er drevet af en gruppe passionerede atleter, som selv tester og prøver samtlige produkter. Ofte rundt om søerne eller det lokale Østerbro Stadion.

Stilen er skandinavisk, simpel og med et stærkt afsæt i streetwear, skateboard og surf. Tankegangen er laid-back og afslappet, men uden at gå på kompromis med performance og funktion.

SAYSKY er indbegrebet af ideen om at løb og træning ikke bare er en sport – det er en livsstil, som bringer både glæde og overskud til en selv og dem omkring dig.

Udforsk den nye SAYSKY-kollektion nedenfor!

UNBOUNDED RUNNING COMRADERY…

Med benene solidt plantet i København, repræsenterer SAYSKY et internationalt community af løbere og atleter – alle med en passion for at performe og nyde øjeblikkene. Så når du ser en atlet iført SAYSKY kan du være sikker på, at personen er lige så dedikeret til sin sport som du er. Opfordringen lyder – smil eller high-five, hvis du passerer dem – vi løber alle sammen fordi vi elsker det.

Fra CPH til LA….

SAYSKY-kollektionen til SS18 er skudt i ”The City of Angels”. Et sandt paradis for løbere med byens altid gode temperaturer og mangfoldige løbemiljø og terræn. Samtidigt passer byens surfervibes og afslappede stil perfekt med udtrykket i SAYSKY’s nyeste kollektion af løbetøj.

SHARE GREATNESS…

Hvad mener SAYSKY når budskabet ”SHARE GREATNESS” printes på en lang række produkter i SS18-kollektionen? Uagtet at løb er en enkeltmandspræstation så er fællesskabet med til at bringe dig til nye niveauer. SAYSKY tror på god stemning og ”good vibes” – det gør vi i allerhøjeste grad også. Hvis du gør det godt - så vær med til at sikre at alle andre også gør det.

Måske er det dig selv der, en dag, har brug for støtten. #ShareGreatness

#sharegreatness

complete
the look

Invalid widget

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo