Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

Invalid widget

Bjergene og pisterne kalder!

Det er snart tid til den årlige skiferie og for at sikre, at I får en god oplevelse ude på pisterne er det vigtigt at være klædt ordentligt og korrekt på. Det kan være svært at vide, hvilke produkter og principper man skal klæde sig på efter, og hvad man skal være opmærksom på, når man vælger udstyr. Salomon og SPORTMASTER hjælper dig derfor med at blive klædt godt på, så du er helt klar til din næste skitur.

Lag på lag

Har du tøjet i orden endnu? Det er vigtigt, at du har tre bestemte lag tøj på, når du skal have en god oplevelse på pisterne. Salomon og SPORTMASTER er klar til at klæde dig på til den fede skitur – se bare videoen, hvor vi forklarer, hvad lag-på-lag-princippet går ud på. Det er essentielt for dig og din skitur! Og så skal du nok blive klar til at give den gas på pisterne.


 

skijakken

Det yderste lag, skal holde vind og vand ude, samt tillade fugt indefra at komme ud. Du skal kunne være i kontakt med sneen uden at blive våd eller kold så jakken må derfor også gerne have en smule thermo-egenskaber. Det kan derudover anbefales at finde en jakke med snefang.

 

shop skijakker

 

mellemlag

Mellemlag er det isolerende lag. Det er her man skruer op og ned for varmen, og jo koldere det er, jo mere skal mellemlaget isolere. Det kan være en fleece trøje eller andet som er med til at holde på varmen, og som også er åndbar. Fleece-stof, en god varme og tørrer hurtigt, men det er også muligt at finde gode mellemlagstrøjer i mikrofiber med thermo-egenskaber.

shop mellemlag

 

baselayer

Det inderste lag skal holde dig varm og tør, og sikre at sved bliver transporteret væk fra kroppen. Det inderste lag kan bestå af enten polyester eller uld. Begge materialer har sine fordele og ulemper. Polyester er yderst svedtransporterende og er fremragende til at holde kroppen tør. Uld er et rigtig godt valg til de kolde dage på pisten.
 

shop baselayer

 

 

 

 

SALOMON

S/MAX Access

 

Bliv klar til skituren med de nye S/MAX Access-skibriller fra Salomon. De super smarte briller er perfekte til de hurtige ture ned ad pisterne, og dit udsyn bliver ikke begrænset. De kan bruges til turene i fuld fart og til hyggeturen i moderat tempo – og der følger ekstra linse med, så du kan skifte ud, når vejrforholdene ændrer sig. Brillen er meget fleksibel med en blød og formbar skum og med luftstrømningssystem dugger den ikke til. De er super behagelige og ser bare helt vildt fede ud!

 

1.500,-

 

shop her

 

ALLE LAG FRA

SALOMON

 

 

 

 

vind en skiferie

TIL SKØNNE ZILLERTAL

Vil du på en fantastisk skitur for 2 voksne og 2 børn? Så tjek lige det her!

For du kan nemlig vinde sådan en tur til smukke Zillertal i Østrig. Her er pisterne intet mindre end fantastiske, og de 180 skilifter i området fører dig til et væld af forskellige løjper. Så det er bare med at deltage, hvis du vil ned og mærke den skønne og friske vind i ansigtet på de 530 kilometer pisteruter, som Zillertal-området byder på. En del af præmien er også fire overnatninger på det skønne 4-stjernede Hotel Wöscherhof samt halvpension og liftkort. På hotellet kan du glæde dig til, at I kan slappe helt og aldeles af i skønne omgivelser, når I tager en lille pause fra pisterne. Og netop pisterne ligger kun få minutter fra hotellet, så hvis man får nok af det hyggelige spaområde og den opvarmede pool, så er det bare med at komme i skitøjet og tage afsted.

 

Deltag i konkurrencen