Gå til forside
Lad ikke dårligt vejr stoppe dig

Nikes nye Utility Pack er landet. Den nye pakke af lækkert Shield-løbegear er perfekt til dig, der ikke vil lade vejret styre, om du skal lægge en masse kilometer bag dig på din løbetur. For regnvejr og kulde skal da ikke tvinge dig til at blive indendørs, når du kan iføre dig  det nye Shield-gear. Nikes nye pakke af Shield-udstyr klæder dig perfekt på til de kolde og våde vintermåneder – afsted!

 

SE UDVALGET

Invalid widget

Vandafvisende sko med perfekt greb

De nye Shield-løbesko er klar til at gå i krig med det våde vejr, så du kan begive dig ud på de mange kolde, mørke, friske og fantastiske løbeture i vintermånederne. For skoene har blandt andet en ydersål, der er designet til at modstå de våde overflader. Det sikrer et perfekt greb, så du ikke skal lade dig påvirke af regnens ihærdige forsøg på at holde dig tilbage. Derudover har skoene en skøn og super praktisk vandafvisende overdel, som hjælper med at holde dine fødder tørre. Vejret skal ikke stoppe dig!

Komforten i top – løb igen og igen

Nikes nye pakke inkluderer blandt andet nyt og innovativt løbegear til kvinder. Udover de innovative løbesko finder du også løbejakker og tights, som sikrer den gode løbetur i det kolde og grå vintervejr. Det vand- og vindafvisende materiale gør turen tør og optimal, mens de reflekterende detaljer sørger for, at du kan ses i mørket. Komforten er også i højsædet, så du skal nok få lyst til at løbe igen og igen.

Lad ikke vejret styre dig

Shield-tøjet til mænd er must-have gear til de kolde og våde ture i vintermånederne og på regnvejrsdagene. For det kombinerer den vandafvisende dækning, som sikrer en løbetur uden at blive klam og våd, og den unikke komfort, som giver dig lyst til at løbe igen og igen. Refleksionerne i tøjet er mere fremtrædende end nogensinde før og sikrer dig visuel opmærksomhed og et look der skiller sig markant ud fra mængden. Vådt vejr og mørke stopper dig ikke!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo