✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

Episke løbeture

Den nye Epic React Flyknit 2 fra Nike bliver en fabelagtig ven på de utallige løbeture, du skal ud på i den nye løbesæson. Du kommer til at føle magien, når du træder ned i skoen. For Nikes React-skum er noget af det mest fantastiske skum på markedet – det er ultrablødt, utroligt affjedrende og helt vildt responsivt. Skoen er lavet til dig, der har neutral løbestil.

Skoen omfavner din fod

Epic React Flyknit 2 er en kærlighedserklæring til din fod. Det kommer blandt andet til udtryk i den nye versions forbedrede overdel. Flyknit-konstruktionen sikrer dig en letvægtsfølelse og giver dig åndbarhed, lækker stretch, skøn støtte og sublim support – foden får en krammer hver gang, du tager skoen på. Derudover byder skoen på stabilitet, slidstyrke og et fremragende greb i overfladen. Så skal der løbes!

 

 

NIKE
ICON COLLECTION

 

Shop hele kollektionen

Ny Odyssey er landet

Tjek den nye Odyssey React Flyknit 2 fra Nike! Den har også gang i den fremragende React-skum, som sidder i mellemsålen. Det leverer et blødt, smidigt og responsivt løb. Derudover har skoen blandt andet en skumkrave, som er blevet støbt for at give dig en blød og lækker komfort omkring din ankel. Det er perfekt, hvis du vil have en behagelig løbetur på en ellers udfordrende rute.

Invalid widget

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold