Gå til forside

INNOVATIONEN NÅR NYE HØJDER…

Væn dig hellere til navnet. React-teknologien fra Nike sætter nye standarder for løbesko – og introduceres for første gang på de hypede Epic React Flyknit.

React er et radikalt svar på den latterlige tro på at stødabsorbering og support ikke kunne forbedres. Hvorfor det er casen, kan du udforske lige nedenfor i vores Epic React-univers!

HVAD ER NIKE REACT?

Da Nike spurgte deres arsenal af løbere hvad deres største ønske var til løbesko var svarene klare; bedre support, bedre retur af energi – og lettere end før. Med React-teknologien har løberne fået hvad de bad om.

React-teknologien er den mest holdbare teknologi og type skum Nike nogensinde har produceret. Derfor er skoen både en sko du kan bruge til speedsessions samt til de længere ture – uden at teknologien lider last.

FLYKNIT-OVERDEL

På Epic React Flyknit er overdelen, som navnet så pænt antyder, skabt i Nikes velrenomerede type knittede materiale som er så kendt fra både fodboldstøvler, sneakers og andre typer af løbesko.Et materiale der med sin komprimerende tekstur sørger for, at skoen tilpasser sig perfekt til din fod og giver dig en barfodet fornemmelse når du løber gaderne tynde.

DET STARTEDE MED BASKET…

Et af de første stadier op imod lanceringen af Epic React Flyknit var at implementere teknologien i en række basketsko. En idé der kom til live i juni 2017 for at udforske teknologiens reaktion i en sport hvor hurtige retningsskift og fart er altoverskyggende.

HVAD DESIGNERNE SIGER…

5% lettere og 11% blødere end “forgængeren” LunarEpic Low Flyknit 2. Men Epic React er meget mere end det. Hør Senior Footwear Designer, Matt Pauk fra Nike Running fortælle om ideerne bag Epic React Flyknit.

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo