Søg i over 11.000 produkter..

TILBAGE TIL HVERDAGEN

Sommeren er ovre. Skolen kalder og de respektive sportsgrene er allerede i gang efter ferien. Det er tid til at blive klædt på med sæsonens skarpeste nyheder fra Nike. Om det er ikoniske sneakersilhuetter, nyeste innovativer på fodboldstøvler, nyheder i Lifestyle-kategorien eller noget helt fjerde – så har vi det du skal bruge.

Udforsk vores Nike ’Young Athlete’-univers nedenfor!

IKONISKE SNEAKERS

Air Max 1, Air Max 90 og Air Max 97 behøver ingen nærmere introduktion. Et par af de mest ikoniske sneakersilhuetter er landet specifikt til de unge atleter – og akkompagneres af ny innovation som f.eks Air Max 270. Vælg din favorit!

SHOP HER

UDVALGTE NIKE SNEAKERS TIL BØRN

Invalid widget

BACK TO FOOTBALL

Sommerpausen er overstået. Det er tid til at vende tilbage til træningen med de savnede holdkammerater. Med Phantom Vision har Nike endnu en bragt ny innovation til markedet med en kontrolstøvle sjældent set mage. Phantom Vision er en del af det seneste drop ’Raised On Concrete’ som du finder det fulde sortiment af på SPORTMASTER.dk lige her. Kollektionen indeholder både træningstøj, støvler, udstyr m.m og gør dig derfor 100% klædt på til den forestående efterårssæson.

SHOP HEr

NIKE 'RAISED ON CONCRETE'

Invalid widget

Invalid widget

TIL PIGERNE...
'SHOW YOUR GAME'

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: