Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

-

Den 26. marts er det 30 år siden, at Nike revolutionerede løbeverdenen med de første Nike Air Max med synlige luftpuder. Siden har den innovative skomodel gennemgået en kæmpe udvikling og givet os et hav af ikoniske Air Max modeller.

 

Under sloganet KISS MY AIRS markerer Nike 30-årsjubilæet med nye lanceringer af retromodeller, opdateringer og innovationer af Nike Air Max.

 

Hos SPORTMASTER fejrer vi jubilæet med bl.a. et stort udvalg af Nike Air Max 1 og Nike Air Max 90. Her er noget for alle, og du kan se mere herunder.

Da Nike Air Max 90 kom på markedet i 1990, var det med et mål om at skabe en bedre og optimeret version af Nike Air Max 1. Med sit tilspidsede og udfordrende look har skoen i dag opnået samme klassikerstatus som sin forgænger. Hos SPORTMASTER finder du et bredt sortiment af de nye Nike Air Max 90-udgaver.

-

Med sit nyskabende design revolutionerede Nike Air Max 1 skoindustrien i 1987. Nike Air Max 1-modellen er en levende legende, og de opdaterede udgaver hos SPORTMASTER lever på alle måder op til det historiske og innovative look fra 1987.

-

Nike Air Max 95 er indbegrebet af nyskabelse og mod. Med den legendariske designer Sergio Lozano i spidsen genopfandt Nike sig selv med en nytænkning af Air Max-konceptet i 1995. Nike Air Max 95 har siden opnået kultstatus.

-