Søg i over 11.000 produkter..

Prismatch med Fair Play

Så enkelt, som det lyder

Vi matcher laveste netpris - og det er lige så enkelt, som det lyder. Du får dine sportsprodukter til den laveste netpris i alle vores SPORTMASTER butikker. Samtidig får du den personlige rådgivning og produktkendskab, som vi er kendte for hos SPORTMASTER. Sådan er du garanteret den bedste handel – hver gang! Det, mener vi, er mest Fair.
 

Farvel til forskellige priser på nettet og i butikken

Det kan være svært at gennemskue, hvorfor en vare kan have to forskellige priser. Netprisen er ofte lavest, fordi der ikke er udgifter til lokaleleje osv. - men hvorfor skal du snydes for den bedste pris, fordi du ønsker den personlige rådgivning i butikken? Til forskel fra vores konkurrenter erkender vi, at det ikke giver mening. Du skal have varen til den bedste pris uanset hvad - også selvom den laveste netpris kommer fra vores konkurrenter.
 

Betyder det så, at det er slut med gode tilbud og medlemspriser?

Nej absolut ikke - du vil stadig kunne finde gode tilbud og medlemspriser hos SPORTMASTER.
 

Hvordan virker prismatch?

Finder du det ønskede produkt billigere et andet sted, står vi, både i vores butikker og på webshoppen, klar til at matche prisen. Du kan blot henvende dig til en medarbejder eller via webshoppens kundeservice, der er tilgængelige via telefon og livechat. Herefter finder vi frem til den pågældende pris, hvorefter vores prismatch omgående kan udføres. Det kræver blot, at prisen er aktuel på købstidspunktet, fundet på en danskejet webshop og opfylder nedenstående betingelser.
 

Betingelser for Fair Play

Prisen skal være fundet på en dansk hjemmeside, som primært forhandler sportsudstyr (.dk side), og prisen (+evt. fragt) skal være aktuel på købstidspunktet. Varen skal være på lager hos konkurrenten, i samme farve og størrelse på købstidspunktet.

  • Prismatch gælder ikke elektroniske varer.
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, timetilbud, åbningstilbud, hypertilbud o. lign. samt fragt osv.
  • Gælder kun privatkøb og max. 3 styk per kunde. Gælder indtil 31/12-2021.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: