Gå til forside

ellesse

…er et brand stiftet af Leonardo Servadio tilbage i 1959. Heraf navnet på brandet som udspringer af stifterens initialer; L.S.

Brandet voksede sig i løbet af 60’erne og 70’erne større og større og blev først og fremmest kendt for at revolutionere skitøj samt for introduktionen af en ny tennislinje, som samtidigt blev lanceringen for det ikoniske logo med en halv tennisbold. 

Igennem de senere år er Ellesse blevet en integreret del af modebilledet med den specielle kombination af sportswear og fashion. Vi  er enormt glade for at kunne introducere den nyeste SS18-kollektion på SPORTMASTER.dk.

En kollektion du kan se her!

kollektionen

klassiske styles

… SS18-kollektionen er delt op i en Sport-, Italia- og Core-serie, som hver især har et forskelligt udtryk. Core-linjen repræsenterer bl.a. de klassiske styles med almindelige hoodies og basis t-shirts med tilhørende stort logo. 
 

Styles der selvfølgelig også kan kombineres med tilhørende trackpants så dit look bliver 100% komplet – uagtet om du er dreng eller pige, da de forskellige styles fås til begge køn. 

 

shop til kvinder

gør dit look komplet

… uagtet hvillken af linjerne du er størst tilhænger af har du mulighed for at sætte dit look sammen af både t-shirts, crop tops til pigerne, trackpants og tracktops samt meget mere. 

 

Sportswear og fashion kommer tættere og tættere på hinanden og fulde tracksuits har sjældent været så populære som det er tilfældet lige nu. Find dit nye Ellesse-sæt på SPORTMASTER.dk nu. 

 

shop til mænd

Shop Ellesse

Historien

sportmaster x illum cph

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo