Vi sidder klar til at hjĂŚlpe
Ring til os pĂĽ 43 28 72 27

 

 

 

153
Dage
12
timer
50
minutter
54
sekunder

Black Friday 2017 i SPORTMASTER

Én fredag hvor alt går i sort

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport, men vi er ogsĂĽ helt vilde med gode tilbud og fredag d.24. november gĂĽr SPORTMASTER helt i sort med ekstraordinĂŚrt lave priser pĂĽ selv de mest populĂŚre mĂŚrker og bedste produkter. Black Friday fejres nemlig med manĂŠr i SPORTMASTER’s butikker overalt i landet og pĂĽ SPORTMASTER.dk. “Black Friday” er ĂĽrets største udsalgsdag i Danmark - og det bliver stadigt kun større og større hvert ĂĽr. Hos SPORTMASTER glĂŚder vi os til at gĂĽ i sort med en masse unikke “Black Friday”-tilbud, nĂĽr klokken slĂĽr 00.00 fredag d. 24 november 2016.
 

FĂĽ julens stress klaret pĂĽ Black Friday - i god tid og pĂĽ ĂŠn dag

Black Friday ligger pü den sidste fredag i november 2017, og dermed er ligger julen og alle juleindkøbene ogsü lige rundt om hjørnet. Derfor er det oplagt at fü købt alle julegaverne pü denne dag, hvor mulighederne ikke bliver bedre for at købe de bedste gaver med de største besparelser. Med julegaverne tidligt pü plads er det muligt at fortsÌtte trÌningen med god samvittighed gennem decembear - og endda med helt nyt gear.
 

Bliv klar til vinterkulden med alt det bedste udstyr pĂĽ Black Friday

Alle sportsfolk fortjener det bedst mulige udstyr, og udover julegaveindkøb betyder juletiden normalt ogsü, at vi nÌrmer os koldere tider. Ofte kan det bedste udstyr dog vÌre dyrt at anskaffe - men ikke pü Black Friday i SPORTMASTER, hvor det bliver alt andet end koldt! Med overvÌldende gode tilbud pü de bedste produkter og mest anerkendte mÌrker bliver det brandvarmt overalt i SPORTMASTER - og der er massevis af varer pü lager til anledningen. Dermed kan du og din trÌningsmakker eller holdkammerater fü alt dÊt udstyr, der altid har stüet højest pü ønskelisten og blive klar til trÌningen i de kolde vintermüneder - sü kulden i hvert fald ikke bliver en undskyldning.
 

EkstraordinĂŚrt ĂĽbent i alle SPORTMASTER’s butikker pĂĽ Black Friday

Uanset om du foretrÌkker at handle i fysiske butikker eller online, er det muligt at fü del i de mange gode tilbud pü Black Friday - SPORTMASTER-butikkerne holder nemlig ekstraordinÌrt übent over hele landet! Tilbuddene gÌlder desuden selvfølgelig ogsü pü SPORTMASTER.dk., hvor du kan springe køen over og udnytte de vilde tilbud hjemmefra.