Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage
Asics GEL Kayano 23 - luksuriøse løbeture fra første kilometer til sidste.

Asics GEL Kayano har næsten fra starten været løbeskoenes Mercedes med fokus på masser af teknisk funktionalitet krydret med høj komfort. GEL Kayano 23 er ingen undtagelse, da skoen er spækket med en blanding af nye innovationer sat sammen med de bedste tekniske features, som asics har. Som noget nyt er mellemsålen en blanding af SpEva og det nye Flytefoam materiale, men stadig med en Dynamic Duomax opbygning for at optimere støtten til både den overpronerende og den trætte løber.

Flytefoam mellemsål - lettere og mere holdbar.

Mellemsålen har nu Flytefoam, som giver ensartet støddæmpning ved hvert eneste skridt. Flytefoam indeholder organiske fibre, som får materialet til at holde sin struktur og gå tilbage til udgangspunktet i hvert skridt. Det giver Flytefoam en fantastisk støddæmpning, som følelsen af at flyve afsted. Og Flytefoam er let, hele 55% lettere end standard EVA materiale.

Opdateret Fluidfit - med ekstra stabilitet.

Forbedret Fluidfit overdel. Nu med mere og bedre ventilation i forfoden. Overdelen arbejder endnu mere med foden og dens pasform og bevægelse. Den ekstra støtte på indersiden med ADAPTIVE STABILITY giver yderligere stabilitet til de overpronerende løbere eller når trætheden rammer benene ude på distancen. Bakket godt op af Dynamic Duomax.