Gå til forside

Z.N.E. ATHLETICS
"SINGLED OUT"

Det nyeste drop af Z.N.E-produkter fra adidas er landet. En kollektion tilegnet alle typer atleter – med fokus på at være så komfortabel som overhovedet muligt, før og efter træning samt kamp. 

Kollektionen er båret frem ad en nydudviklet og alsidig type bomberjakke der tilmed er vendbar. En mulighed for at vise flere sider af dig selv. 

Se mere til kollektionen nedenfor!

GARETH BALE

FODBOLDSPILLER

Den walisiske superstjerne optræder til dagligt i Real Madrid og blev på daværende tidspunkt verdens dyreste fodboldspiller, da kongeklubben fra Madrid købte ham fri i Tottenham Hotspur. Gareth Bale er adidas-atlet og spiller til dagligt iført X17+ PureSpeed fra adidas.

Iført den nye alsidige, vendbare type bomberjakke fra Z.N.E Athletics-kollektionen er man perfekt klædt på til perioderne mellem træninger og kamp.

GARBIÑE MUGURUZA

TENNISSPILLER

En af de bedste tennisspillere på ATP-touren overhovedet. Spanskfødte Garbine Muguruza er født d. 8. Oktober 1993 og fik sit store gennembrud med sejren i French Open i 2016.

Muguruza er adidas-atlet og hele kollektionen af nye Z.N.E “Singled Out”-produkter, er ideel til anvendelse til perioderne til og fra træning og kamp. Selvfølgelig med den specielle vendbare bomberjakke som det fremtrædende produkt.

Bomberjakken, til både herre og damer, er konstrueret med knivskarpe, laserskårne detaljer i lækkert ribstrik-materiale. En type jakke der på ingen måde går på kompromis med komfort – takket være den afslappede pasform.

Invalid widget

mere fra adidas

COLD BLOODED
PACK

alphaskin
baselayer

ultra boost
"uncaged"

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo