Gå til forside

X17. Slip fart og kaos i speedsiloen fra adidas.

Til spilleren der elsker at afgøre kampene på egen hånd og skabe kaos for modstanderne. Båret af spillere som Luis Suarez, Gareth Bale, Arjen Robben og Alvaro Morata findes der ikke mange bedre repræsentanter for adidas X17.

Velkommen til adidas X17 ’Pyro Storm’. #HereToCreate

SHOP HER

Adidas X 17+ PureSpeed FG/AG Pyro Storm

Inspireret af vejrfænomenet ”firestorm” og mere iøjnefaldende end nogensinde. I X17 ’Pyro Storm’ er der garanti for kaos og afgørende aktioner.

SAMME TEKNOLOGIER

Ligesom det har været tilfældet på Dust-, Magnetic-, og Ocean Storm-støvlerne er X17+ PureSpeed primært bygget omkring den komprimerende Techfit-overdel med tilhørende lacecover som skjuler snørrebåndene og giver en renere sparkeflade. Selvfølgelig kombineret med den lette SprintFrame ydersål som giver et fantastisk greb i banen med de forskellige kombinationer af knopper.

Invalid widget

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Topstøvlen i X-kollektionen findes selvfølgelig også i en decideret børneudgave, som byder på en lang række af de samme teknologier som der findes i voksenmodellen. Udover topmodellen byder sortimentet af Nemeziz ’Pyro Storm’-støvler også på et stort udvalg af billigere alternativer – inkl. indendørssko.

SHOP HER

alt

TANGO KOLLEKTION

Fodbold er en livsstil. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Adidas Tango signalerer passion samt dedikation til spillet og kombinerer lifestyle, fashion og sport i en kollektion af både tøj og sneakers. Bliv inspireret af Pyro Storm-kollektionen her!

SHOP HER

TANGO TRAINERS

Fra stadion til gaden.
Gør gaden til din hjemmebane. I Nemeziz-kollektionen finder du også sneakers der fuldender Tango-looket. Shop udvalget af Nemeziz Tango 17.1 TR lige her.

SHOP HER

ADIDAS 'LI'

Fodbold er mere end bare spillet på banen. Med referencer tilbage til de gamle Equipment-styles har adidas introduceret specielle fashion-kollektioner af træningstøj til klubber som Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Shop de respektive kollektioner nedenfor!

BAYERN MÜNCHEN

MANCHESTER UNITED

REAL MADRID

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo