Gå til forside

FOR DEN GODE SAGS TJENESTE

Den seneste kollektion i samarbejdet mellem adidas og ’Parley for the oceans’ har set dagens lys. En kollektion der er større end nogensinde før. Med inspiration fra dybet i Marianergraven og med materialer produceret i genbrugsplast, byder kollektionen på både Ultra BOOST, Ultra BOOST Uncaged, Ultra BOOST ST og Ultra BOOST X. Fuldend dit nye Parley-look med Z.N.E-kollektionen der har samme inspirationsmæssige design som skoene.

Udforsk de respektive produkter og Parley-historien nedenfor.

SHOP ULTRA BOOST 'PARLEY'

VELKENDTE TEKNOLOGIER – MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

De respektive overdele på alle Parley-modellerne er alle konstrueret i adidas’ velkendte Primeknit-materiale hvori genbrugsplasten er indkorpereret i overdelens struktur. En struktur der øger åndbarheden og sikrer optimeret luftgennemstrømning – og derved er gangbar som både træningssko og som sneaker.

ET PAR FORHINDRER CA. 11 PLASTIKFLASKER FRA AT ENDE I HAVENE

INSPIRERET AF DYBET I MARIANERGRAVEN…

Det seneste drop i Parley-historien fra adidas indeholder, i højere end tidligere, også en designmæssig inspiration som i allerhøjeste grad træder frem på både tøj og sko. Den dybe mørkeblå farve, som både ses på Z.N.E-kollektionen af hættetrøjer og sweatpants, såvel som på alle Ultra BOOST-modellerne, er inspireret af dybet i Marianergraven – verdens dybeste oceangrav.

PARLEY FOR THE OCEANS

Et længerevarende samarbejde med fokus på bæredygtighed. Samarbejdet mellem et af de allerstørste sportsbrands i verden og en velgørende organisation er det første nogensinde til at kombinere ”high-end” sportsprodukter med genbrugsplast. …

Men hvad er Parley? Kort fortalt er samarbejde og kreativitet nøglerne til at lykkes. En organisation med afsæt i alternative og kreative løsninger om hvordan havenes skrøbelighed kan behjælpes og dermed sikrer deres overlevelse.

COMPLETE THE LOOK...

find os på sociale medier