Gå til forside

FOR DEN GODE SAGS TJENESTE

Den seneste kollektion i samarbejdet mellem adidas og ’Parley for the oceans’ har set dagens lys. En kollektion der er større end nogensinde før. Med inspiration fra dybet i Marianergraven og med materialer produceret i genbrugsplast, byder kollektionen på både Ultra BOOST, Ultra BOOST Uncaged, Ultra BOOST ST og Ultra BOOST X. Fuldend dit nye Parley-look med Z.N.E-kollektionen der har samme inspirationsmæssige design som skoene.

Udforsk de respektive produkter og Parley-historien nedenfor.

SHOP ULTRA BOOST 'PARLEY'

VELKENDTE TEKNOLOGIER – MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

De respektive overdele på alle Parley-modellerne er alle konstrueret i adidas’ velkendte Primeknit-materiale hvori genbrugsplasten er indkorpereret i overdelens struktur. En struktur der øger åndbarheden og sikrer optimeret luftgennemstrømning – og derved er gangbar som både træningssko og som sneaker.

ET PAR FORHINDRER CA. 11 PLASTIKFLASKER FRA AT ENDE I HAVENE

INSPIRERET AF DYBET I MARIANERGRAVEN…

Det seneste drop i Parley-historien fra adidas indeholder, i højere end tidligere, også en designmæssig inspiration som i allerhøjeste grad træder frem på både tøj og sko. Den dybe mørkeblå farve, som både ses på Z.N.E-kollektionen af hættetrøjer og sweatpants, såvel som på alle Ultra BOOST-modellerne, er inspireret af dybet i Marianergraven – verdens dybeste oceangrav.

PARLEY FOR THE OCEANS

Et længerevarende samarbejde med fokus på bæredygtighed. Samarbejdet mellem et af de allerstørste sportsbrands i verden og en velgørende organisation er det første nogensinde til at kombinere ”high-end” sportsprodukter med genbrugsplast. …

Men hvad er Parley? Kort fortalt er samarbejde og kreativitet nøglerne til at lykkes. En organisation med afsæt i alternative og kreative løsninger om hvordan havenes skrøbelighed kan behjælpes og dermed sikrer deres overlevelse.

COMPLETE THE LOOK...

Invalid widget

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: