Gå til forside

“MOD VARMERE TIDER”

Adidas har lanceret en ny type Ultra BOOST. En optimeret overdel der sikrer bedre struktur og åndbarhed – til formål at holde dig tør og afkølet. 

Kombineret med den ikoniske BOOST-teknologi, der sikrer dig optimal energiretur, er skoen perfekt til perioden med varmere og varmere temperaturer. 

Velkommen til Clima-udgaverne af adidas Ultra BOOST og Ultra BOOST X.

Udforsk dem nedenfor!

OPTIMERET ÅNDBARHED OG NEDKØLNING

Clima-udgaverne af Ultra BOOST er besiddende af en optimeret overdel i en svedtransporterende type af garn som er med til at fugtregulere bedre end nogensinde før. 

Strukturen i den “nye” type Primeknit-overdel er mere perforeret end tidligere og sikrer dermed den perfekte luftgennemstrømning så din løbetur føles behagelig selvom at temperaturerne stiger og stiger.

BOOST-TEKNOLOGI

Den velkendte og innovative BOOST-teknologi har netop haft 5-års jubilæum – og er stadig med til at sætte standarden for hvor meget retur af energi du kan opnå i en løbesko, når du tilbagelægger kilometer efter kilometer. Du kan se hele vores store udvalg af adidas Ultra BOOST til både mænd og kvinder her. 

Invalid widget

TO FARVER – VALGET ER DIT…

 

De nye Clima-udgaver af både Ultra BOOST og Ultra BOOST X er landet online på SPORTMASTER.dk i to farvevarianter. Hvid eller grå? Du bestemmer…


Gå all-in på adidas-looket og kombinér dine nye Ultra BOOST ‘Clima’ med det nyeste drop fra Z.N.E-kollektionen til både mænd og kvinder. Udforsk kollektionen lige nedenfor!

SKAB DIT EGET LOOK

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo