0

Kurv

Log ind

Designet til at skille sig ud

Til både den ene og den anden type træning. adidas Ready-To-Go kollektionen byder på en række træningsprodukter fra allerøverste hylde – til dig der ikke går på kompromis med hverken teknologi eller look.

Udforsk kollektionen nedenfor!

SE KOLLEKTIONEN

SHOP KARLIE KLOSS' LOOK

SHOP DUA LIPAS LOOK

adidas Heartracer Træningsjakke

Hold dig varm på farten. Træning er ikke ”bare” en sport – det er en livsstil. En unik type jakke designet til at holde dig varm mellem dine træningspas. Find ”Heartracer” Jakken online nu på sportmaster.dk.

adidas Tote Bag

Altid på farten. Perfekt til opbevaring af dit træningsgear og andre ”essentials”. Shop din nye Tote Bag fra Ready-To-Go kollektionen online på sportmaster.dk eller i udvalgte butikker.

adidas EdgeBounce

adidas Edgebounce er alsidig løbesko skabt både til træningscentret og gaderne. Det kvindespecifikke design har en bredere forfod og hælplatform for at give stabilitet i træningen. Den strækbare overdel i mesh svøber foden i komfort.
Edgebounce er skabt med et indvendigt tilpasningssystem ved indersålen, der giver mulighed for at stramme eller løsne pasformen for at give en individuel fastholdelse af foden.

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER