Gå til forside

NEMEZIZ.
DEN SIDSTE NYE INNOVATION FRA ADIDAS

Skabt til den adrætte og bevægelige spiller der sætter agilitet og afgørende aktioner i højsædet. Med introduktionen af Nemeziz 17+ 360Agility har adidas introduceret deres anden snørreløse støvle nogensinde. Båret af Lionel Messi, Roberto Firmino og danske Kasper Dolberg.

Velkommen til Nemeziz. #HereToCreate

SHOP HER

Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG/AG Pyro Storm

Inspireret af vejrfænomenet ”firestorm” og mere iøjnefaldende end nogensinde. I Nemeziz ’Pyro Storm’ er du 100% sikker på at blive lagt mærke til.

SAMME TEKNOLOGIER

Ligesom det har været tilfældet på Dust-, Magnetic-, og Ocean Storm-støvlerne er Nemeziz 17+ 360Agility bygget omkring TorsionTape 360AgilityBandage som giver en unik pasform og fantastisk bevægelsesfrihed.

Invalid widget

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Topstøvlen i Nemeziz-kollektionen findes selvfølgelig også i en decideret børneudgave, som byder på en lang række af de samme teknologier som der findes i voksenmodellen. Udover topmodellen byder sortimentet af Nemeziz ’Pyro Storm’-støvler også på et stort udvalg af billigere alternativer – inkl. indendørssko.

SHOP HER

alt

TANGO KOLLEKTION

Fodbold er en livsstil. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Adidas Tango signalerer passion samt dedikation til spillet og kombinerer lifestyle, fashion og sport i en kollektion af både tøj og sneakers. Bliv inspireret af Pyro Storm-kollektionen her!

SHOP HER

TANGO TRAINERS

Fra stadion til gaden.
Gør gaden til din hjemmebane. I Nemeziz-kollektionen finder du også sneakers der fuldender Tango-looket. Shop udvalget af Nemeziz Tango 17.1 TR lige her.

SHOP HER

ADIDAS 'LI'

Fodbold er mere end bare spillet på banen. Med referencer tilbage til de gamle Equipment-styles har adidas introduceret specielle fashion-kollektioner af træningstøj til klubber som Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Shop de respektive kollektioner nedenfor!

BAYERN MÜNCHEN

REAL MADRID

MANCHESTER UNITED

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: