NEMEZIZ.
DEN SIDSTE NYE INNOVATION FRA ADIDAS

Skabt til den adrætte og bevægelige spiller der sætter agilitet og afgørende aktioner i højsædet. Med introduktionen af Nemeziz 17+ 360Agility har adidas introduceret deres anden snørreløse støvle nogensinde. Båret af Lionel Messi, Roberto Firmino og danske Kasper Dolberg.

Velkommen til Nemeziz. #HereToCreate

SHOP HER

Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG/AG Pyro Storm

Inspireret af vejrfænomenet ”firestorm” og mere iøjnefaldende end nogensinde. I Nemeziz ’Pyro Storm’ er du 100% sikker på at blive lagt mærke til.

SAMME TEKNOLOGIER

Ligesom det har været tilfældet på Dust-, Magnetic-, og Ocean Storm-støvlerne er Nemeziz 17+ 360Agility bygget omkring TorsionTape 360AgilityBandage som giver en unik pasform og fantastisk bevægelsesfrihed.

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Topstøvlen i Nemeziz-kollektionen findes selvfølgelig også i en decideret børneudgave, som byder på en lang række af de samme teknologier som der findes i voksenmodellen. Udover topmodellen byder sortimentet af Nemeziz ’Pyro Storm’-støvler også på et stort udvalg af billigere alternativer – inkl. indendørssko.

SHOP HER

alt

TANGO KOLLEKTION

Fodbold er en livsstil. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Adidas Tango signalerer passion samt dedikation til spillet og kombinerer lifestyle, fashion og sport i en kollektion af både tøj og sneakers. Bliv inspireret af Pyro Storm-kollektionen her!

SHOP HER

TANGO TRAINERS

Fra stadion til gaden.
Gør gaden til din hjemmebane. I Nemeziz-kollektionen finder du også sneakers der fuldender Tango-looket. Shop udvalget af Nemeziz Tango 17.1 TR lige her.

SHOP HER

ADIDAS 'LI'

Fodbold er mere end bare spillet på banen. Med referencer tilbage til de gamle Equipment-styles har adidas introduceret specielle fashion-kollektioner af træningstøj til klubber som Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Shop de respektive kollektioner nedenfor!

BAYERN MÜNCHEN

REAL MADRID

MANCHESTER UNITED

Kundeservice

89 87 36 36

kundeservice@sportmaster.dk

FAQ

Åbningstider

Mandag - Fredag10 - 14 
Lørdag - Søndag10 - 14

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Instagram

VILD MED FODBOLD

Sportmaster Instagram
Image alt

e-mærket

Image alt

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt