Søg i over 11.000 produkter..

Når du skal træne, må det gerne være den fulde oplevelse. Sveden skal selvfølgelig dryppe, du skal mærke, at din krop er i gang, og dit tøj skal have de egenskaber, du har brug for til at præstere. Men det handler også om at have et sæt træningstøj på, som du synes har hele pakken. For sportswear er mere end bare praktisk. Det skal jo også være stilet. Og stilet det er den nye pakke af sportswear til kvinder fra samarbejdet mellem adidas og Stella McCartney.


 

shop adidas by stella mccartney


Stærkt samarbejde

Siden 2005 har adidas og Stella McCartney samarbejdet om at lave banebrydende og præstationsdygtigt sportstøj og udstyr til kvinder, som ikke bare fungerer praktisk, men som også ser fantastisk ud. Nu er en bunke nyt og forrygende gear på gaden - for den nye sæson af adidas by Stella McCartney er landet.

 

Invalid widget

 

 

Et samarbejde med hele pakken

Der er lidt af hvert i den nye pakke af sportswear fra adidas by Stella McCartney. Samarbejdets stilede gear byder blandt andet på løbesko, tights, sport-bh’er, tasker og trøjer. Tag et kig på det nye gear og bliv inspireret. Træn med stil og med gear, der er udviklet i materiale, der sikrer dig en fremragende træning.

 

Invalid widget

shop alle sko

 

 

Designet med tanke på miljøet

Denne sæsons adidas by Stella McCartney bygger videre på den bæredygtige filosofi, som tøjet har været kendt for i årevis. Det vil sige, at du kan få fingrene i sportsudstyr i høj klasse, der samtidig er produceret med tanke på, at miljøet skal belastes så lidt som muligt.

 

Invalid widget

Invalid widget

 

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: