Gå til forside

ACE 17.
Det bedste fra flere verdener.

Til spilleren der elsker at dominere kampene og sætte spillet. ACE 17+ Purecontrol er til den dynamiske playmaker der involverer sig over hele banen – repræsenteret ved spillere som Paul Pogba, Ivan Rakitic og Mesut Özil. Velkommen til ACE 17+ Purecontrol ’Pyro Storm’.

Velkommen til ACE. #HereToCreate

SHOP HER

Adidas ACE 17+ Purecontrol FG/AG Pyro Storm

Inspireret af vejrfænomenet ”firestorm” og mere iøjnefaldende end nogensinde. I ACE 17 ’Pyro Storm’ er kontrolstøvlen fra adidas mere synlig end nogensinde før.

SAMME TEKNOLOGIER

Ligesom det har været tilfældet siden introduktionen tilbage i februar er ACE 17+ Purecontrol primært bygget omkring den velkendte Primeknit-overdel samt den tilhørende Techfit-kompressionsok. Og sidst, men ikke mindst er der BOOST-teknologi inkorpereret i støvlens sål.

Invalid widget

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Topstøvlen i ACE-kollektionen findes selvfølgelig også i en decideret børneudgave, som byder på en lang række af de samme teknologier som der findes i voksenmodellen. Udover topmodellen byder sortimentet af Nemeziz ’Pyro Storm’-støvler også på et stort udvalg af billigere alternativer – inkl. indendørssko.

SHOP HER

alt

TANGO KOLLEKTION

Fodbold er en livsstil. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Adidas Tango signalerer passion samt dedikation til spillet og kombinerer lifestyle, fashion og sport i en kollektion af både tøj og sneakers. Bliv inspireret af Pyro Storm-kollektionen her!

SHOP HER

TANGO TRAINERS

Fra stadion til gaden.
Gør gaden til din hjemmebane. I Nemeziz-kollektionen finder du også sneakers der fuldender Tango-looket. Shop udvalget af Nemeziz Tango 17.1 TR lige her.

SHOP HER

ADIDAS 'LI'

Fodbold er mere end bare spillet på banen. Med referencer tilbage til de gamle Equipment-styles har adidas introduceret specielle fashion-kollektioner af træningstøj til klubber som Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Shop de respektive kollektioner nedenfor!

BAYERN MÜNCHEN

MANCHESTER UNITED

REAL MADRID

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo