ACE 17.
Det bedste fra flere verdener.

Til spilleren der elsker at dominere kampene og sætte spillet. ACE 17+ Purecontrol er til den dynamiske playmaker der involverer sig over hele banen – repræsenteret ved spillere som Paul Pogba, Ivan Rakitic og Mesut Özil. Velkommen til ACE 17+ Purecontrol ’Pyro Storm’.

Velkommen til ACE. #HereToCreate

SHOP HER

Adidas ACE 17+ Purecontrol FG/AG Pyro Storm

Inspireret af vejrfænomenet ”firestorm” og mere iøjnefaldende end nogensinde. I ACE 17 ’Pyro Storm’ er kontrolstøvlen fra adidas mere synlig end nogensinde før.

SAMME TEKNOLOGIER

Ligesom det har været tilfældet siden introduktionen tilbage i februar er ACE 17+ Purecontrol primært bygget omkring den velkendte Primeknit-overdel samt den tilhørende Techfit-kompressionsok. Og sidst, men ikke mindst er der BOOST-teknologi inkorpereret i støvlens sål.

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Topstøvlen i ACE-kollektionen findes selvfølgelig også i en decideret børneudgave, som byder på en lang række af de samme teknologier som der findes i voksenmodellen. Udover topmodellen byder sortimentet af Nemeziz ’Pyro Storm’-støvler også på et stort udvalg af billigere alternativer – inkl. indendørssko.

SHOP HER

alt

TANGO KOLLEKTION

Fodbold er en livsstil. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Adidas Tango signalerer passion samt dedikation til spillet og kombinerer lifestyle, fashion og sport i en kollektion af både tøj og sneakers. Bliv inspireret af Pyro Storm-kollektionen her!

SHOP HER

TANGO TRAINERS

Fra stadion til gaden.
Gør gaden til din hjemmebane. I Nemeziz-kollektionen finder du også sneakers der fuldender Tango-looket. Shop udvalget af Nemeziz Tango 17.1 TR lige her.

SHOP HER

ADIDAS 'LI'

Fodbold er mere end bare spillet på banen. Med referencer tilbage til de gamle Equipment-styles har adidas introduceret specielle fashion-kollektioner af træningstøj til klubber som Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Shop de respektive kollektioner nedenfor!

BAYERN MÜNCHEN

MANCHESTER UNITED

REAL MADRID