Søg i over 11.000 produkter..

 

 

VILD MED sport i 40 år

I 40 år har vi været sammen med jer om sporten. Det glæder vi os til at fejre med jer, for den fantastiske rejse, som vi har været på, synes vi i den grad er noget at råbe hurra for. Derfor byder de næste måneder på en række fede jubilæumstilbud, som vi glæder os til at dele med jer.

Det har været nogle skønne år med verdens bedste kunder, som også har fået en velfortjent god service, hvad enten de har besøgt en af vores mange butikker eller shoppet online.

De mange år i branchen har også budt på en masse spændende oplevelser på løberuterne, boldbanerne og i hallerne, og vi er så heldige at kunne bakke op om lokalsporten i hele landet, mens vi også kan bryste os af at sponsere de største fodboldklubber i Danmark.

Det har også været 40 år med sportsverdenens allerstørste brands som Nike, adidas, Asics og Hummel, og vi glæder os til mange flere år sammen med dem og jer.

Tak for 40 år i sportens tegn!

 


 

jubilæumstilbud

Fleksibilitet fra øverste skuffe

 

Nikes skønne Flex Experience RN 8 er en fremragende løbesko til dig, der vil have fødderne i et par løbekammerater, som du kan regne med. Skoen har blødt skum, der bøjer sig med din fod og giver en let og lækker omgang støddæmpning, når du er ude på ruterne. Skoen er let og komfortabel – særligt på grund den opdaterede letvægtsoverdel, der nærmest giver en soklignende følelse, når du trækker skoen på. De bøjelige riller i ydersålen skaber en følelse af smidighed til dig og dine fødder, hvor end løbeturen tager dig hen. Flex-skoen er i øvrigt i tæt familie med Nike Free-skoene, som også sørger for at give dig den super fleksible følelse, hver gang du træder igennem.

Invalid widget

år med fordele der spiller

- med god kundeservice

- sammen om sporten

- med sportens største brands

konkurrence

Quiz & vind et gavekort

I anledningen af, at vi har været sammen om sporten siden 1979, fejrer SPORTMASTER 40 års jubilæum ved at hylde nogle af de største og bedste produkter gennem tiden. I juli fejrer vi Nikes lange historie med en ugentlig quiz gennem hele måneden. Du deltager i quizzen ved at svare på ugens spørgsmål, hvorefter du automatisk er med i lodtrækningen om et gavekort til SPORTMASTER på 500 kr.

Vi trækker lod hver søndag og vinderen får direkte besked. Quizzen vil tage udgangspunkt i Nike Flex Experience, og er du i tvivl om svaret, er du altid velkommen til at besøge siden her, hvor du måske kan blive klogere på uges spørgsmål.

Deltag i konkurrencen

  
Bonus
 

Få bonus ved køb for
min. 2.000 kr. årligt*

Fri fragt
 

Mulighed for fri levering ved køb på SPORTMASTER.dk

elektronisk bon
 

Vi gemmer dine boner
for dig elektronisk

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: