Gå til forside

 

 

VILD MED sport i 40 år

I 40 år har vi været sammen med jer om sporten. Det glæder vi os til at fejre med jer, for den fantastiske rejse, som vi har været på, synes vi i den grad er noget at råbe hurra for. Derfor byder de næste måneder på en række fede jubilæumstilbud, som vi glæder os til at dele med jer.

Det har været nogle skønne år med verdens bedste kunder, som også har fået en velfortjent god service, hvad enten de har besøgt en af vores mange butikker eller shoppet online.

De mange år i branchen har også budt på en masse spændende oplevelser på løberuterne, boldbanerne og i hallerne, og vi er så heldige at kunne bakke op om lokalsporten i hele landet, mens vi også kan bryste os af at sponsere de største fodboldklubber i Danmark.

Det har også været 40 år med sportsverdenens allerstørste brands som Nike, adidas, Asics og Hummel, og vi glæder os til mange flere år sammen med dem og jer.

Tak for 40 år i sportens tegn!

 


 

jubilæumstilbud

Invalid widget

år med fordele der spiller

- med god kundeservice

- sammen om sporten

- med sportens største brands

konkurrence

Quiz & vind et gavekort

I anledningen af, at vi har været sammen om sporten siden 1979, fejrer SPORTMASTER 40 års jubilæum ved at hylde nogle af de største og bedste produkter gennem tiden. I August fejrer vi adidas lange historie med en ugentlig quiz gennem hele måneden. Du deltager i quizzen ved at svare på ugens spørgsmål, hvorefter du automatisk er med i lodtrækningen om et gavekort til SPORTMASTER på 500 kr.

Vi trækker lod hver søndag og vinderen får direkte besked. Quizzen vil tage udgangspunkt i adidas Tiro & Condivo, og er du i tvivl om svaret, er du altid velkommen til at besøge siden her, hvor du måske kan blive klogere på uges spørgsmål.

Deltag i konkurrencen

  
Bonus
 

Få bonus ved køb for
min. 2.000 kr. årligt*

Fri fragt
 

Mulighed for fri levering ved køb på SPORTMASTER.dk

elektronisk bon
 

Vi gemmer dine boner
for dig elektronisk

Bliv medlem

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN