Hvad leder du efter?

Style nummer: 1481709

TomTom Runner 2 Cardio + Music GPS Small(Black)Sportsure og pulsure

1.900,-

1.520,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

TomTom Runner 2 Cardio + Music GPS Small

TomTom Runner 2 Cardio + Music er et smart løbe- og aktivitets ur, der overvåger daglige bevægelse og præcis måling af individuelle sportsaktiviteter. Uret har indbygget pulsmåler i håndleddet, så man kan undgå at have pulsbælte omkring brystet under aktiviteter. Den indbyggede musikafspiller, der gør det muligt at have op til omkring 500 musiknumre med på løbeturen uden Ipod eller mobiltelefon. Musikken sendes trådløst via Bluetooth og kræver derfor et trådløst headset for at få musikken op til øerne. Uret er født med en række musiknumre, men via iTunes eller Windows Media Player er det muligt at lave egne playlister, som nemt vi MAC eller PC ligges over på uret. Uret er dog ikke kun til løb, men også til både cykling, svømning, fitness, indoor Cycling og løbebånd. Alle aktiviteter måles via præcis GPS forbindelse, der måler fart, gennemsnit og distance. Uret giver også mulighed for tilkobling af TomTom Speed- og kadencesensor.


Denne udgave af uret er med remstørrelse SMALL med justering af omkreds mellem 121-172 mm. og er ofte anvendt af damer, men størrelse large med en omkreds justering på 143-201 henvender sig til mænd. En lille aktivitetsmåler i uret gør det muligt uden GPS signal at overvåge og måle daglig aktivitet, som skridt, forbrændte kalorier og søvnrytme. Alt data overføres nemt til TomTom MySports App’en og giver et nemt og hurtigt overblik over aktiviteter og daglig bevægelse. Batteriet i TomTom Runner 2 holder ved overvågning af aktiviteter i op til tre uger, op til 11 timer på GPS og optil 5 timer med GPS, puls og musik. Uret har en skærmstørrelse på 22 x 25 mm. og er 40 m/5 ATM vandtæt.

OBS: Selve remmen fås i to størrelser, og denne udgaom håndleddet fra 121 til 172 mm og passer derfor perfekt til kvinder.