Gå til forside

3. MARTS, 2016

SYNLIG I MØRKET - ASICS LITE-SHOW LØBETØJ

Foråret er officielt skudt igang, men det er stadig mørkt på løbeturene om aftenen. Synlighed og refleksion har længe været med neonfarver som de foretrukne, men nu blæser der nye vinde. 

Asics har, som flere andre løbetøjsproducenter, kigget på nye måder, hvorpå synlighed kan indgå i designet og være et alternativ til neonfarver og "vejarbejder-looket" på løbeturen. Og så kan løbetøjet indgå i forårskollektionen uden at signalere vinter, da det er i en mere forårsagtig tykkelse.

Lite-show løbejakken er en tynd og lettere løstsiddende jakke med plads til en tyk bluse indenunder. Jakken er vindtæt og klarer også fint en let regnbyge. På en bøjle adskiller den sig ikke voldsomt i mængden af løbejakker, udover nogle print med grafiske detaljer, som bryder grundfarven.

Vi har masser af nyheder og et stort udvalg i løbetøj fra Asics, som du finder her!

Sådan ser det ud i dagslys, men om aftenen er disse grafiske detaljer dog den store forskel i forhold til mange andre tynde løbejakker. Hver lille detalje i printet lyser op, når det påvirkes af lysglimt. Derfor vil man lyse op ude på vejene, næsten som et juletræ, og være yderst synlig.

Lite-Show løbetightene er, som løbetights er flest. De er tætsiddende med en næsten kompressionsagtig pasform. Pasformen lever dermed op til det, en tight er; noget der sidder tæt, men stadig med god bevægelighed. Det giver en fri og uhindret fornemmelse på løbeturen.

I dagslys ligner de mest en sort tight med et diskret mønster på. Disse detaljer har dog, som på jakken, samme funktion; nemlig at lyse op og skabe synlighed, når de påvirkes af lys i de mørke timer. Detaljerne lyser op som små kæder eller stjerner på tighten. God detalje at placere dem nederst på tighten, da underbenets bevægelser sikrer bedre synlighed, end der hvor kroppen ikke bevæger sig så meget.

Asics løbesko er ofte forsynet med refleksdetaljer. Du finder SPORTMASTER's store udvalg af Asics løbesko her!

Lite-Show serien er en smart, innovativ og intelligent måde at få bragt synlighed ind i løbetøjet på. På en pæn og klædelig måde og som et godt alternativ til neonfarverne, uden at gå på kompromis med synligheden ude i gaderne. Husk dog at neongult på meget øde veje med dårlig belysning altid ses tydeligst.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo