Pris

ranges from 550 to 550

kr. —
kr.

Mærke

Hovedtelefoner du ikke kan ryste af. Træn uden at blive distraheret af hovedtelefoner, som ikke sidder ordentlig fast i ørerne. Hvad enten det er løb, crossfit, spinning eller en helt fjerde form for motion, som gør det for dig, så er Skullcandys nye Sport Performance kollektion optimal til dig, der ønsker musik til din aktive livsstil.

Sport Performance består af to slags hovedtelefoner - Method og Chops Buds - som begge er designet til give dig musik og motivation, når du skal præstere på højeste niveau. Produkterne i Skullcandy Sport Performance har flere egenskaber og teknologier, som appellerer til alle salgs atleter. Det gælder blandt andet off-axis- og fix-teknologi, som giver et vinklet hus og passer bedre i øret end standard in-ears samt et optimeret design, som giver en perfekt pasform. Derudover sørger Skullcandys Supreme Sound for at din musik lyder ordentligt.

SPORTMASTER sælger også Skullcandy-modellen Fix og den specialdesignede damemodel Bombshell. Begge er slidstærke og velspillende in-ears, og lige som Method og Chops Buds er de lavet til at modstå sved og hård træning.