Pris

ranges from 250 to 2450

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Fodboldstøvler med sok

I 2014 revolutionernede Nike fodboldstøvleverdenen da man for første introducerede fodboldstøvler med sok. Et element man satte i verden for, at optimere pasform og komfort og gøre oplevelsen af fodboldstøvler med sok til noget helt specielt.

Hos Nike introducerede man for første gang fodboldstøvler med sok på Magista fodboldstøvlerne og navngav teknologien Dynamic Fit Collar. En teknologi der sidenhen har fundet vej til både Nike Mercurial Superfly fodboldstøvlerne, samt på Hypervenom Phantom II, som for første gang i 2015 blev præsenteret med Dynamic Fit Collar sokken. Nike har dog ikke kun forbeholdt teknologien til deres dyreste fodboldstøvler, men har ligeså implementeret dette på de billigere fodboldstøvler ved navn Veloce II samt Phatal II hvorfor, at du nu også kan finde nogle billigere fodboldstøvler med sok end hvad tilfældet tidligere har været.

Dynamic Fit Collar er med til, at sikre dig en optimal pasfom og en soklignende effekt, som helt automatisk følger med når man træder i en Magista Obra, Mercurial Superfly, Hypervenom Phantom eller nogle af de billigere prispunkter med sok. Du oplever derfor ikke nogen unødvendige gener ved en løstsiddende pløs, som kan bevæge sig frem og tilbage når du spiller - og du får derfor en langt bedre helhedsoplevelse.

Med introduktionen af adidas X fodboldstøvlerne i 2015 bød den tyske sportsgigant, for alvor, også ind på markedet af fodboldstøvler med sok til børn og voksne. Det blev herefter fulgt op af 2016-modellerne af Ace fodboldstøvlerne hvor Primecut-silhuetten første gang blev vist. I forskellige typer af henholdsvis Techfit- og Primeknit-materiale finder du derfor både topmodellerne, X16.1 og Purechaos samt X16.2 og X16.3 med en implementeret sok, som på tværs af prisniveauer giver en super komfortabel pasform.

Ace fodboldstøvlerne med sok er Primecut-silhuetten ligeså implementeret på tværs af alle prisniveauer - helt fra topmodellen Ace16+ Purecontrol til Ace 16.3 Primemesh, som er det lidt billigere alternativ af adidas fodboldstøvler med sok - med samme designmæssige inspiration som topmodellerne.

Der er derfor muligheder til både dig der søger de dyreste topmodeller, samt dig der ønsker lidt billigere alternativer, hvis du vel og mærke leder efter fodboldstøvler med sok. På SPORTMASTER.dk er udvalget enormt både til børn og voksne - på tværs af knopsystemer - da sortimentet både byder på FG, AG, IN og TF-modeller så der er noget til ethvert type underlag. Husk, at du på SPORTMASTER.dk selvfølgelig også har mulighed for, at få GRATISiD på HELE sortimentet af fodboldstøvler med sok - uanset pris og størrelse.

Populære i denne kategori