Menu

Kurv

Log ind

-26%
Select-Donaid Fodbold-Hvid/Rød-2129176

Select Donaid Fodbold(Hvid/Rød)

Style nummer: 2129176

Fodbolde

200,-

149,-

Størrelsesguide

Vælg størrelse

Select Donaid Fodbold

Støt Diabetesforeningen
SPORTMASTER har indgået et samarbejde med Diabetesforeningen og Select. For når du køber denne unikke fodbold fra Select støtter du op om den gode sag, som Diabetesforeningen kæmper. Overskuddet af salget går nemlig til kampen mod diabetes.

I dag er mindst 260.000 danskere diagnosticeret med diabetes, og derfor er vi glade for at støtte ved at sælge denne skønne fodbold med Diabetesforeningens logo på. For glæden ved sport går op i en højere enhed, når man kæmper for en god sag. Kæmp med!

Bolden kan købes hele sommeren her på SPORTMASTER.dk eller i udvalgte SPORTMASTER-butikker. Vi donerer 50 kr. til Diabetesforeningen for hver solgt bold.

Select

Image alt

Med danske Select er du altid sikker på, at du spiller fodbold eller håndbold med en fremragende bold. Det ikoniske boldbrand har altid haft en innovativ vinkel, når de har skabt bolde, og det har gjort dem kendte i hele sportsverdenen. Der bliver spillet fodbold og håndbold i hele verden med Selects 32-felters princip. Select laver også en masse andet sportsudstyr som fx målmandshandsker og støttebind.