Menu

Kurv

Log ind

-30%
Select-Brillant Super TB Alka Superliga Fodbold-Hvid/Pink-1601585
OFFICIAL MATCH BALL

Select Brillant Super TB Alka Superliga Fodbold(Hvid/Pink)

Style nummer: 1601585

Fodbolde

1.000,-

700,-

Størrelsesguide

Vælg størrelse

Kun på lager online

Select Brillant Super TB Alka Superliga Fodbold

Den officielle ligabold til ALKA SUPERLIGAEN er en ny, overlegen fodbold fra SELECT. Den er lavet af nøje udvalgte materialer i høj kvalitet og indeholder de klassiske egenskaber for en SELECT-bold. Bolden er i str. 5, og har en FIFA QUALITY PRO-godkendelse.

MATERIALE
- Konstruktionen med 32 termisk bundne paneler gør, at bolden optager mindre vand end håndsyede bolde. Derfor bevarer bolden også sin oprindelige vægt bedre ved spil på en våd bane.
- Under ydermaterialet gemmer sig en nyudviklet foring af et 4 mm tykt og eksklusivt skummateriale, samt - særligt for SELECT - en fritliggende Zero-Wing blære i naturlatex med indbygget balancepunkt i modsatte ende af ventilhullet.
- Ydermaterialet og det underliggende skummateriale tilfører bolden en lettere følelse og et blødere touch.

Select

Image alt

Med danske Select er du altid sikker på, at du spiller fodbold eller håndbold med en fremragende bold. Det ikoniske boldbrand har altid haft en innovativ vinkel, når de har skabt bolde, og det har gjort dem kendte i hele sportsverdenen. Der bliver spillet fodbold og håndbold i hele verden med Selects 32-felters princip. Select laver også en masse andet sportsudstyr som fx målmandshandsker og støttebind.