Søg i over 12.000 produkter..

Start
Select-Ball-Punktur Massagebold-Orange-1526310

Select Ball-Punktur MassageboldFarve: (Orange)

Style nummer: 1526310

Massagebold

120,-

Select-Ball-Punktur Massagebold-Orange-1526310

Select Ball-Punktur Massagebold

120,-

Select Ball-Punktur Massagebold

Ball-Punktur er en lille og let massagebold, som er velegnet til hele kroppen. Massagebolden fra Select giver dig en kombination af akupunktur, zoneterapi og massage. Udover at den blødgør ømme og spændte muskler, mindsker den infiltrationer og myoser og øger din blodcirkulation.

Nem at anvende
Bolden kan bruges på to måder. Du kan trykke kroppen mod bolden og lave rotationer, eller du kan holde bolden stille og trykke hårdt på det ømme punkt. Det kan godt gøre lidt ondt, men smerten slipper efter nogle minutter, hvorefter du kan begynde at rulle bolden rundt om det ømme.
Ball-Punktur er særlig ideel at bruge, når du har dyrket sport – massagebolden forebygger nemlig ømhed i musklerne og fjerner affaldsstoffer hurtigt.

Kan bruges overalt
Bolden er perfekt ved længere tids arbejde foran computeren, i køkkenet, i haven, på skituren eller ved andre belastninger, hvor musklerne bliver trætte og spændte.
Desuden kan massagebolden bruges, hvis du har kolde fødder - her bruger du bolden under fødderne, hvorefter du vil mærke en varme sprede sig i hele kroppen.

Produktdetaljer
- Mål: Omkreds = 28,5 cm / Diameter = 9 cm
- Nem at anvende og kan bruges overalt
- Er velegnet til hele kroppen - især ryg og fødder
- Forebygger ømhed i musklerne
- Mindsker muskelspænding og myoser
- Mindsker cellulite og væskeansamlinger
- Effektiv styrkelse af muskler
- Øger din blodcirkulation
- Giver akupressur
- Produceret med phtalat-fri blødgørere.

Select

Select

Med danske Select er du altid sikker på, at du spiller fodbold eller håndbold med en fremragende bold. Det ikoniske boldbrand har altid haft en innovativ vinkel, når de har skabt bolde, og det har gjort dem kendte i hele sportsverdenen. Der bliver spillet fodbold og håndbold i hele verden med Selects 32-felters princip. Select laver også en masse andet sportsudstyr som fx målmandshandsker og støttebind.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: