Gå til forside

Adidas x Denise Bernadette

alt

 

Nike x John Joseph Gales

alt

Comeback season!

Gør som danser Mary Jacolbe og hop ind i det nye år med masser af energi til at træne!

 

Gør comeback efter ferien og find styrke og glæde ved at træne sammen med dine venner. Hjælp og støt hinanden, når det føles svært. For selvom det kan være næsten umuligt at finde træningsmotivationen i januar, så er det nu, at du for alvor vil mærke, hvor godt det er at få gang i kroppen igen. Et helt nyt år venter på dig med nye vaner, nye udfordringer og sejre. Find en træningsmakker og kom godt i gang!

Mød Mary Jacolbe

For professionel danser Mary Jacolbe er glæden ved træning altid i fokus. Som koreograf og danser elsker hun alle former for bevægelse og gennem sporten og dens fællesskab har hun fundet styrke og tro på sig selv.

”Usikkerhed og tanker som ”why bother” og ”jeg bliver alligevel aldrig god nok” har bremset mig i min udvikling. Men min sport og mit community, har altid motiveret mig og får mig i gang igen, når det er svært.”

Om det er dans, yoga, boksning eller pilates, så oplever Mary at bevægelse sætter et flow af positive følelser i gang både fysisk og mentalt. Gennem reformer- og yoga-træning har hun fundet den perfekte træningskombination af styrke og fleksibilitet, som hun som professionel danser har brug for.

”Ved at styrke ikke kun min krop, men også mit sind, kan jeg at være 100% mig selv i nuet.”

The comeback zone

Sammen gør vi hinanden stærkere gennem sporten! Gør som Mary og træn sammen med dine venner! Mærk følelsen af fællesskab og support når I træner – løft og motivér hinanden når det er svært, og vær’ sammen om at fejre sejrene.

I am your biggest fan

Måske det føles svært at få gang i din træning, men med nogen til at heppe på dig bliver det helt sikkert lettere. Team up med venner eller familie og støt hinanden til at få gode træningsvaner og fælles oplevelser. Slip glæden og kammeratskabet løs med masser af forskellig træning; løb, spil eller dans! Du bestemmer!

Be your best!

Hos Sportmaster finder du alt hvad du skal bruge til at få den bedste følelse frem, når du træner. Til de bedste priser. For vi tror på, at sport er for alle - og uanset om du er elite eller motionist skal dit udstyr give dig maksimal bevægelsesfrihed og top performance.

Hvad er dit secret move?

 

Del dit secret move og inspirer andre til at få gang i glæden ved at træne! Følelsen af at bevæge sig og være i gang er fantastisk for både krop og sind.

 

Vis os dit secret move med hashtagget #mysecretmove

Læs også artiklerne:

Træning med Malo

Klar til at træne her i det nye år? Bliv inspireret af Malo Chapsal og få gejst og motivation til at komme i gang. Vi hepper på dig!


Læs mere

Løbetips med Khava

Find glæden, mærk rytmen, bevæg dig! Bryd din mentale barriere for januarløb med tre enkle tips fra eliteløber Khava Rasmusen.


Læs mere

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo