Menu

Kurv

Log ind

Pronation

Style nummer: 1569914

Saucony Guide 10 - Herre(Slime/Black)Løbesko til mænd

1.400,-Normalpris

980,-Medlemspris

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Saucony Guide 10 - Herre

Saucony Guide 10 er en videreudvikling af Guide 9, og er den komfortable go-to løbesko for den moderate overpronerende løber. Bygget til løbere på alle niveauer, som søger en "driftssikker" løbesko uanset distancen.

Mellemsålen:
Hjertet i enhver løbesko er mellemsålen. I Guide 10 er den bygget op omkring en letvægts SSL EVA-skum med et toplag lige under foden i Sauconys EVERUN materiale i hele skoens længde. Det giver en blød fornemmelse i hvert skridt og returenergi i afsættet. På indersiden har Guide 10 en kile som støtter roligt op på den overpronerende løber. For at tage yder fart og kraft af stødet ved landing ligger der et ekstra lag skum i hælen.

Ydersålen:
Ydersålen er lavet omkring Tri Flex design i forfoden for at opnå bedre flex og kontakt til underlaget. I hælområdet er der brugt karbonforstærket XT-900 gummi og med et blødere IBR+ gummi under resten af sålen, som tilfører ekstra dæmpning og fodfæste.

Overdelen:
Overdelen er bygget i en letvægts Engineered mesh med præcis ventilation hvor der er behov. Alle forstærkninger er lagt på i en seamless kvalitet med Flexfilm. Det giver lav vægt og høj komfort. RUNDRY polstring omkring hælen giver komfort og støtter ekstra op om foden.

Lav vægt, uovertruffen støddæmpning parret med en veldoseret støtte gør Saucony Guide 10 til et godt valg for den overpronerende løber.