Menu

Kurv

Log ind

Trail

Style nummer: 1545557

Salomon Speedcross 4 GTX® - Dame(Poseidon/Virtual Pin)Løbesko til kvinder

1.400,-

999,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Salomon Speedcross 4 GTX® - Dame

KONGEN AF MUDREDE SPOR OG STIER

Speedcross fra Salomon har udviklet sig til klassikeren i blandt trailsko, og den er nu kommet i sin 4. version med Gore-Tex membran i overdelen, hvilket gør skoene vandtætte.

Speedcross 4 er kongen af mudrede spor og stier. Ikke mange sko står bedre fast end Speedcross, der med sin grovmønstrede Contagrip sål. Mønstret er i 4. version mere aggressivt end i tidligere modeller og giver et bedre greb på tekniske spor.
Sålen har en gummiblanding, som fungerer perfekt og tager fat på selv våde sten. Mellemsålen er bygget op omkring flere EVA komponenter, og det sikrer en vedholdende støddæmpning.
Overdelen er også et kapitel for sig. Tætvævet og vandskyende, som holder det værste vand ude. MudGuard rundt langs hele sålen forhindrer mudder og snavs i et komme ind i skoen. Et lille net hen over vristen sørger for at holde grus og småsten ude.
Salomons Sensifit System sikrer en fantastisk pasform og hold om foden i seamless opbygning. Quicklace snøring med en lille lomme til at gemme låsen væk i.

Intet spor og intet terræn er for vildt til en løbetur i Salomon Speedcross 4.