Menu

Kurv

Log ind

-30%
Slide 1 of 2
  • Reebok-PureMove Sports-BH -Black-2041484
  • Reebok-PureMove Sports-BH -Black-2041484
LIVEPRIS

Style nummer: 2041484

Reebok PureMove Sports-BH (Black)

Style nummer: 2041484

Sports BH til kvinder

500,-

349,-

Livepris betyder, at vi overvåger prisen hos de nærmeste konkurrenter for at sikre dig en fair handel hver gang

Størrelsesguide

Vælg størrelse

  • XS

Kun på lager online

Reebok PureMove Sports-BH

Én sports-BH til alle typer af træning
Responsiv støtte er noget, man normalt forbinder med løbesko, men nu er Reebok klar med den nye sports-BH, PureMove Bra, der er skabt med et nyt banebrydende materiale, der reagerer på dine bevægelser og tilpasser støtten derefter.

Innovativ gel
Sports-BH’en indeholder en gel, der er skabt med Motion Sense Technology. Den reagerer på din bevægelse, og derved tilpasser støtten efter behovet, når det opstår. Og netop det, at sports-BH’en reagerer på dine bevægelser, betyder, at du kan bruge PureMove Bra til alle former for træning. Normalt, når du vælger en sports-BH, skal du gøre det specifikt efter den sportsgren, du ønsker at dyrke. Hvis du f.eks. skal løbe har du brug for en high-impact BH, men den er måske ikke så behagelig, når du f.eks. træner fitness. PureMove Bra tilpasser sig efter din aktivitet, og du kan derfor nøjes med kun én sports-BH til alle de forskellige aktiviteter, du dyrker - lige fra højintensiv træning og løb til yoga.

Super komfort
Udover at Sports-BH’en giver dig en helt fantastisk støtte og er meget anvendelig, så er den samtidigt ekstrem komfortabel at have på. BH’en er konstrueret på en sådan måde, at du nærmest føler, at du ikke har nogen på. Bagstykket, siden og stropperne er laserskåret i ét stykke, og det er i dette stykke, at Motion Sense-teknologien sidder.

Produktdetaljer
- Perfekt til alt slags træning og løb
- Motion Sense-teknologien er brugt til at skabe en gel, der får sports-bh'en til at forme sig efter dine bevægelser
- Du kan nærmest ikke mærke, at du har bh'en på - føles blot som endnu et lag hud
- Materiale: 73 % nylon og 27 % spandex

Reebok

Engelske Reebok har længe været en markant spiller på markedet for sportsbeklædning, og er det selvfølgelig stadig den dag i dag, hvor de blandt andet har en stor profil indenfor crossfit. Reebok har især også gjort sig bemærket med deres klassiske sneakers, som har et retro-inspireret design. I dag er Reebok meget mere end sportsbeklædning - det er et livstilsbrand, som emmer af moderne design og materialer i høj kvalitet.