Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
  • Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001
Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001

Reebok Nano XFarve: (Black/Trugr7/Rbkle3)

Style nummer: 2161001

Fitnesssko til mænd

1.050,-

Reebok-Nano X-Black/Trugr7/Rbkle3-2161001

Reebok Nano X

1.050,-

Reebok Nano X

Din WOD bliver dagens højdepunkt
Reeboks nyeste version af en af de mest berømte og populære CrossFit-træningssko er klar til din Workout of the Day. Nano X er landet og er klar til at gøre din træning til dagens absolutte højdepunkt. Det er en sko, der er bygget til at få dig til at præstere maksimalt og give dig mulighed for at forbedre resultaterne hver gang.

Støddæmpning, greb og komfort i top
Nano’en er skabt til din CrossFit-træning, cardio og dine løft. Den er let, hurtig, fleksibel, sørger for super respons og holdbarhed, mens den også sikrer stabilitet. Nano X byder endnu engang på en række forbedringer – blandt andet til den fremragende støddæmpning og til overdelen. En WOD kan sagtens være decideret løbetung, og skoens mellemsål sørger for super responsivt løb og bounce, der sikrer komforten, så du kan præstere det ekstra, der skal til for at nå i mål med øvelsen. Skoens slidstærke ydersål sørger for fremragende greb, så du får den nødvendige støtte og det gode fodfæste til de eksplosive løft på alle mulige former for underlag.

Overdelen gør Nano X til din bedste træningsmakker
I Nano X finder du en opdateret overdel, der er skabt til at præstere. Den er lavet med Flexweave, der giver den strækbarhed, der skal til, når du konstant begiver dig ud i øvelser, der kræver fleksible og dynamiske bevægelser. Overdelen giver også en fremragende støtte til midten af din fod, så du får perfekt stabilitet til de dage, hvor der skal løftes jern og squattes. Skoen er også udviklet med fokus på, at åndbarheden skal være i top. Du skal ikke tænke på at skifte sko, når du for eksempel har været ude på en løbetur og efterfølgende skal ind og lave øvelser. Vil du løbe en tur? Løfte vægte i 45 minutter? Kettlebells eller kropsvægt? På med Nano X. God træning!

Produktdetaljer
- Træningssko til mænd
- Super støddæmpning fra det lette EVA-skum i mellemsålen – perfekt til løbe- og styrkeøvelserne
- Den opgraderede Flexweave-teknologi gør skoens overdel stærk, strækbar, åndbar, stabil og fleksibel
- Skoen er særligt skabt til dine mange forskellige Crossfit-aktiviteter, men kan bruges til en række former for træning

Reebok

Reebok

Engelske Reebok har længe været en markant spiller på markedet for sportsbeklædning, og er det selvfølgelig stadig den dag i dag, hvor de blandt andet har en stor profil indenfor crossfit. Reebok har især også gjort sig bemærket med deres klassiske sneakers, som har et retro-inspireret design. I dag er Reebok meget mere end sportsbeklædning - det er et livstilsbrand, som emmer af moderne design og materialer i høj kvalitet.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: