Rains-Duffel-Black-1571020

Rains DuffelFarve: (Black)

Style nummer: 1571020

Sportstasker

600,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Rains Duffel

Stilren og funktionel taske
Duffel fra RAINS er holdt i et stilrent og enkelt design, og tasken er ideel til de kortere ture, dagligdagsbrug eller på våde dage, hvor dine ting skal holdes tørre.

Optimal beskyttelse mod regn
Med et vandsøjletryk på 8000 mm og en vandtæt lynlås er Duffel fra RAINS den optimale taske, når du skal beskytte din ting i regnvejr.

Praktisk og rummelig taske
Duffel er en praktisk taske med aftagelige og justerbare skulderstropper, som kan tilpasses dig, når du er på farten. Med en størrelse på 30 liter er Duffel ideel til kortere ture eller til daglig brug som enten skoletaske eller sportstaske.

Funktionelt og moderne design
Duffel er en moderne taske, der er produceret i et materiale med en mat overfalde og karabindetaljer, der gør tasken funktionel og let at have med på farten.


Produktdetaljer
- Rum/lommer: Et stort rum og to inderlommer
- Vandsøjletryk: 8000 mm
- H 28 cm x B 50 cm x D 28 cm
- Volume: 30 liter
- Aftagelige og justerbare stropper
- Vandtæt lynlås
- Materialer: 50 % polyester og 50 % polyurethane

Rains

Rains

Det aarhusianske livsstilsbrand Rains er et mærke, som emmer af skandinavisk design, tidens nyeste trends og funktionalitet. Brandet, der blev stiftet i 2012, startede med et helt bestemt mål: At give forbrugeren mere glæde ved ellers triste regnvejrsdage. Rains tilbyder nemlig moderigtige regnjakker samt tasker, som på fremragende vis beskytter mod regnen. Netop dette tankesæt har medvirket til, at Rains i dag er blevet et succesfuldt brand i Danmark.