3 for 2
Slide 1 of 2
  • Rains-Camp Anorak-Black-1570959
  • Rains-Camp Anorak-Black-1570959
Rains-Camp Anorak-Black-1570959

Rains Camp AnorakFarve: (Black)

Style nummer: 1570959

Regnjakke

700,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Rains Camp Anorak

Moderne og praktisk regnjakke
Camp Anorak fra RAINS er en elegant og praktisk regnjakke til mænd og kvinder, der er sikrer dig et moderigtig look og holder dig tør i regnvejr.

Optimal beskyttelse i regnvejr
Med et vandsøjletryk på 4000 mm og en praktisk hætte med justerbar snørefunktion sikrer regnjakken dig optimal beskyttelse i vådt vejr.

Praktisk og åndbar
Camp Anorak er fremstillet i et letvægtsmateriale med svejsede sømme og ventilationshuller, der gør regnjakken behagelig og praktisk at have på – selv i fugtigt og varmt vejr.

Moderne og stilren helårsjakke
Camp Anorak er designet med flere synlige lommer og pullover-funktion, hvilket giver dig en stilren og moderigtig regnjakke, som kan bruges året rundt i både regnvejr og tørvejr.


Praktiske features
Camp Anorak er en pullover-regnjakke med adskillige store lommer med knaplukning og en justerbar snor i hætten, så regnjakken kan tilpasses dig.

Produktdetaljer
- Unisex
- Pullover
- Vandsøjletryk: 4000 mm
- Lommer med knaplukning på skulder og bryst
- Stor lomme med knaplukning
- Justerbar hætte med praktisk skygge
- Ventilation
- Svejsede sømme
- Materialer: 50 % polyester og 50 % polyurethan

Rains

Rains

Det aarhusianske livsstilsbrand Rains er et mærke, som emmer af skandinavisk design, tidens nyeste trends og funktionalitet. Brandet, der blev stiftet i 2012, startede med et helt bestemt mål: At give forbrugeren mere glæde ved ellers triste regnvejrsdage. Rains tilbyder nemlig moderigtige regnjakker samt tasker, som på fremragende vis beskytter mod regnen. Netop dette tankesæt har medvirket til, at Rains i dag er blevet et succesfuldt brand i Danmark.