Menu

Kurv

Log ind

KUN I BUTIK
Rains-Backpack-Green-1475107

Style nummer: 1475107

Rains Backpack(Green)

Style nummer: 1475107

Rygsække

600,-

Denne vare er ekskluderet fra alle tilbud og kampagner

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Rains Backpack

PRAKTISK OG MINIMALISTISK RYGSÆK

Backpack fra RAINS er en moderne og praktisk rygsæk, der blandt andet kan rumme en 13" computer, og som holder dine ting tørre, når du er ude i regnen.

EFFEKTIV BESKYTTELSE MOD REGNEN
Med et vandsøjletryk på 8000 mm tilbyder Backpack fra RAINS den optimale løsning, når du skal beskytte din ting i regnvejr.

PRAKTISK OG RUMMELIGT DESIGN
Backpack er en rummelig rygsæk, der består af en mindre inderlomme, et stort rum og en lomme velegnet til en 13" computer. På ydersiden har Backpack en mindre lynlåslomme til blandt andet mobiltelefon eller nøgler, som hurtigt kan nås, når rygsækken er på.

MODERNE RYGSÆK
Backpack er en moderne rygsæk med en mat overflade og karabinlukning, der giver rygsækken et minimalistisk og moderigtigt look.

PRODUKTDETALJER
- Rum/lommer: Et stort rum, en lomme til en 13" computer og en mindre indvendig samt udvendig lomme.
- Mål: H 50 cm x B 28 cm x D 9 cm
- Volume: 14,3 liter
- Vandsøjletryk: 8000 mm
- Justerbare skulderstropper
- Praktisk karabinlukning
- Magnetisk knaplukning

Rains

Det aarhusianske livsstilsbrand Rains er et mærke, som emmer af skandinavisk design, tidens nyeste trends og funktionalitet. Brandet, der blev stiftet i 2012, startede med et helt bestemt mål: At give forbrugeren mere glæde ved ellers triste regnvejrsdage. Rains tilbyder nemlig moderigtige regnjakker samt tasker, som på fremragende vis beskytter mod regnen. Netop dette tankesæt har medvirket til, at Rains i dag er blevet et succesfuldt brand i Danmark.