Gå til forside

3. JUNI, 2016

PUMA TRICKS ER LANDET!

EM står for døren og Pumas Tricks-kollektion vil med sikkerhed blive blandt de mest iøjnefaldende kollektioner rundt omkring på de franske stadions. Læs mere om Tricks-kollektionen og shop dem netop nu på SPORTMASTER.dk.

For to år siden lancerede Puma deres første Tricks-kollektion, da den orange/blå 1. udgave blev præsenteret op til VM-slutrunden i Brasilien. Puma har gjort slutrundeklar med endnu en Tricks-kollektion, som igen er en smule kontroversiel i designet, men alt andet lige må siges at få skabt noget opmærksomhed omkring det tyskbaserede brands største profiler.

Som sædvanlig er det evoPOWER 1.3 og evoSPEED SL der er topmodellerne i Pumas støvlekollektion. Og hvis vi tager et kig på evoPOWER-modellen, i første omgang, er der rent teknologisk heller ikke ændret på powerstøvlen der til sommerens slutrunde kommer til, at sidde på fødderne af bl.a Cesc Fabregas fra Spanien.

Det er derfor stadig Adap-Lite overdelen samt Duo-Flex ydersålen som er blandt de mest fremtrædende teknologier på evoPOWER-støvlerne. Og kombineret med det, mere end iøjnefaldende design er der til stadighed tale om en rigtig topstøvle. Du kan shoppe hele evoPOWER Tricks-kollektionen lige her!

Der er selvfølgelig også en ny evoSPEED SL i spil i Tricks-kollektionen til EM. Sammenlignet med evoPOWER-kollektionen er der dog sket en mindre teknologisk opdatering på evoSPEED SL - deraf navnet evoSPEED SL II - da man har rekonstrueret den vigtige SpeedFrame-konstruktion for, at skabe endnu mere stabilitet i støvlen, som stadig kun vejer uhyggelige 102 gram. Du kan se vores anmeldelse af evoSPEED SL II lige her!

Hvad siger du til Pumas Tricks-kollektion frem imod EM-slutrunden? Og er det en kollektion du går sommerens stævner og kampe imøde med? Lad os høre din mening om Fabregas, Reus og Verrattis foretrukne støvler på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din holdning til Tricks-støvlerne.