Gå til forside

Om os

<  Tilbage

SPORTMASTER – danskernes foretrukne sportskæde

Vi er stolte af at være forbrugernes foretrukne sportskæde. Vi tilbyder vores kunder lækre butikker i hele landet, et stort online univers med shop og kundeklub og de største brands såsom Nike, adidas, Asics osv.

 

I mere end 40 år har SPORTMASTER været leverandør til sportsglade danskerne og landets mange sportsklubber. Det er vores mål, at alle, uanset bopæl, tid og sted, har adgang til hele vores udvalg af de bedste sportsbrands.

 

Vores mange dygtige medarbejdere i alle vores butikker sørger for, at alle får god og faglig service. Vi er et team og spiller sammen for at spille vores kunder bedre.

 

Fra maj 2022 er vores ejere den britiske virksomhed Frasers Group, der driver sportskæden Sports Direct. SPORTMASTER er en del af en stor og stærk sportskæde, der driver over 800 butikker i UK og mere end 480 butikker på tværs af Europa.

 

#VildmedSport

SPORTMASTER kæden i dag

SPORTMASTER kæden arbejder på fortsat at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål hele tiden at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr.

 

I SPORTMASTER kæden sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt - og kunderne tilfredse.

 

SPORTMASTER kæden har derfor altid et omfattende og attraktivt sortiment - både af egne handelsmærker samt førende sportsmærker inden for sko, beklædning og tilbehør til sport og fritid.

 

Hos SPORTMASTER arbejder man ikke bare på at tilbyde indkøbsmuligheder inden for sport og fritid, men også til at tage aktiv del i og støtte op om sportsmiljøet i alle lokalområder.

 

I alle de byer hvor man åbner nye butikker, gør man meget ud af at tage del i lokalområdet for at skabe forankring. Samarbejdet med sportsklubber i lokalområdet har stor betydning for SPORTMASTER.

Historien bag SPORTMASTER

SPORTMASTER blev grundlagt i efteråret 1979 af 16 fremsynede DIFA-isenkræmmere. I stedet for at have lidt sport, camping og fiskeudstyr i deres isenkrambutik, valgte de nu at etablere rigtige sportsbutikker i selvstændige lokaler. I begyndelsen markedsførte butikkerne sig under indehaverens lokale navn - med binavnet DIFA SPORT.

 

De første år var hårde og slidsomme, da disse tidligere "isenkræmmere" havde svært ved at blive accepteret i sportsbranchen som rigtige sportshandlere. Der gik dog ikke lang tid, før butikkerne fik fodfæste - og op igennem 80'erne kom flere butikker til. I 1987 besluttede butikkerne at målrette SPORTMASTER konceptet. Det kom bl.a. til udtryk i, at man fik nyt logo og et egentligt fælles butiksnavn på facaderne.

 

I 90'erne og frem til i dag er konceptet bag SPORTMASTER blevet mere målrettet og tilpasset, så SPORTMASTER i dag fremstår som sportsfolkets butik.

 

Siden maj 2022 er vores ejere den britiske virksomhed Frasers Group, der driver sportskæden Sports Direct.