Gå til forside

Om os

<  Tilbage

 

SPORTMASTER Danmark fjerner alle varer, der er produceret i Rusland, fra vores butikker og webshop. Det drejer sig i alt om 26 varenumre.  

 

I mere end 40 år har SPORTMASTER Danmark arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, kæden har i dag. Med talrige butikker er SPORTMASTER ikke blot Danmarks største sportskæde, men også den mest populære blandt danskerne. Ud over butikkerne, tilbyder SPORTMASTER en hurtigt voksende internetbutik samt kundeklub, der tillader kunderne frihed til at handle og blive inspireret, hvor som helst og når som helst. Kæden beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere.

 

I 2019 blev SPORTMASTER opkøbt af Sportmaster Pte. Ltd., der har butikker af samme navn i bl.a. Kina, Polen, Rusland, Ukraine, Hviderusland og Kasakhstan. SPORTMASTER Danmark er virksomhedens første vesteuropæiske investering, hvorfra forventningen er at kunne bygge yderligere på i ekspansionsrejsen i Vesteuropa. 

 

SPORTMASTER Danmark forhandler ikke varer produceret i Rusland.

SPORTMASTER kæden i dag

SPORTMASTER kæden arbejder på fortsat at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål hele tiden at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr.

 

I SPORTMASTER kæden sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt - og kunderne tilfredse.

 

SPORTMASTER kæden har derfor altid et omfattende og attraktivt sortiment - både af egne handelsmærker samt førende sportsmærker inden for sko, beklædning og tilbehør til sport og fritid.

 

Hos SPORTMASTER arbejder man ikke bare på at tilbyde indkøbsmuligheder inden for sport og fritid, men også til at tage aktiv del i og støtte op om sportsmiljøet i alle lokalområder.

 

I alle de byer hvor man åbner nye butikker, gør man meget ud af at tage del i lokalområdet for at skabe forankring. Samarbejdet med sportsklubber i lokalområdet har stor betydning for SPORTMASTER.

Historien bag SPORTMASTER

SPORTMASTER blev grundlagt i efteråret 1979 af 16 fremsynede DIFA-isenkræmmere. I stedet for at have lidt sport, camping og fiskeudstyr i deres isenkrambutik, valgte de nu at etablere rigtige sportsbutikker i selvstændige lokaler. I begyndelsen markedsførte butikkerne sig under indehaverens lokale navn - med binavnet DIFA SPORT.

 

De første år var hårde og slidsomme, da disse tidligere "isenkræmmere" havde svært ved at blive accepteret i sportsbranchen som rigtige sportshandlere. Der gik dog ikke lang tid, før butikkerne fik fodfæste - og op igennem 80'erne kom flere butikker til. I 1987 besluttede butikkerne at målrette SPORTMASTER konceptet. Det kom bl.a. til udtryk i, at man fik nyt logo og et egentligt fælles butiksnavn på facaderne.

 

I 90'erne og frem til i dag er konceptet bag SPORTMASTER blevet mere målrettet og tilpasset, så SPORTMASTER i dag fremstår som sportsfolkets butik.Siden år 2000 er kæden vokset støt, og i dag dækker SPORTMASTER næsten hver en afkrog af Danmark.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: