Gå til forside

Vejret bliver ingen udfordring
- Dryzzle-jakken er tilbage

Det kan regne nok så meget. Men med The North Faces nye Dryzzle-jakke kan regnen og elementerne bare komme an. Hvis du vil ud ad døren og afsted på eventyr, skal vejret ikke være en forhindring. Træk den nye jakke på, og mærk hvordan komfort og motivation går op i en højere enhed fra første sekund. Den bløde letvægtsjakke inviterer dig nærmest op af sofaen og ud i regnen. Den vandtætte, åndbare og sømløse jakke i tre lag er i hvert fald klar til at vise dig, at den vildeste omgang nedbør bør være det rene ingenting, når du trækker Dryzzle FutureLight over dig.

KLAR TIL AT MODSTÅ ELEMENTERNE?

 

Dryzzle-jakken sikrer, at intet vejr kommer til at stoppe dig. Og for at opnå den ultimative oplevelse i både hverdag og på dine outdoor-eventyr kan du også trække de matchende Dryzzle FutureLight-bukser på. Så er du sikret en fantastisk beskyttelse mod vejrets mange forsøg på at holde dig hjemme, når du fx vil ud og vandre. Vind og regn bliver holdt ude med Dryzzle FutureLight fra The North Face. Er du klar til at modstå elementerne?

ÅNDBAR OG VANDTÆT SOM INGEN ANDEN

 

Denne sæsons Dryzzle-jakker er lavet af det utrolige FutureLight-materiale. Med det giver The North Face dig verdens mest avancerede åndbare og vandtætte teknologi til overtøj. Det er samtidig dejlig strækbart og er endda udviklet med bæredygtige metoder. Jakken er skøn at have på. Så selvom du bevæger dig ud af din comfort zone, skal du ikke være bange for at gå på kompromis med komforten. Det lette og bløde materiale holder dig tør og sikrer konstant en behagelig oplevelse, selvom himlen har åbnet sig.

 

 

Shop Dryzzle bukser

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo