Gå til forside

Pressemeddelelse

SPORTMASTER og Rezet Sneaker Store købt af international kapitalstærk sportskæde

Sport Nordic Holding ApS (herefter kaldet ’Sportmaster (Danmark))’, som både omfatter Sportmaster og Rezet Sneaker Store (herefter kaldet ’RZ’), oplyser, at selskabet er blevet købt af Singaporeanske Sportmaster Operations Pte. Ltd. (herefter kaldet ’Sportmaster Group’).

 

Transaktionen er et perfekt kommercielt match, idet Sportmaster Group er en kendt og kapitalstærk spiller (grundlagt i 1992) inden for sports brands, som er i færd med at ekspandere på det europæiske marked. Samtidig opererer Sportmaster (Danmark) også under Sportmasternavnet og har stor erfaring inden for bl.a. markedsføring af sportsmærkevarer, e-handel og omnichannel salg.

 

Sportmaster (Danmark) har i dag omkring 1.000 medarbejdere, 89 fysiske butikker samt en omfattende online-forretning, som i 2018 udgjorde ca. 20% af den samlede omsætning på ca. DKK 1,1 mia. Sportmaster Group har ca. 36.000 medarbejdere, mere end 1.300 fysiske butikker i bl.a. Kina, Polen, Rusland, Ukraine, Hviderusland og Kasakhstan, og virksomhedens salg i 2018 udgjorde ca. DKK 20 mia.

 

”Vi er begejstrede for at få Sportmaster Group som ny ejer. Med stærk støtte fra vores investor, Nordic Capital har Sportmaster (Danmark) gennemgået en transformation fra traditionel detailkæde til en anerkendt omnichannel virksomhed. I den anledning skal jeg rette en omfattende tak til virksomhedens ledelse og medarbejdere for en kæmpe indsats gennem en periode med store ændringer i markedet og internt i virksomheden,” udtaler bestyrelsesformand i Sportmaster (Danmark), Michael Christiansen.

 

”Nu er tiden kommet til, at en ny international og kapitalstærk ejer kan bidrage til at føre selskabet ind i en ny fase. Derudover vil vores danske forretninger drage stor nytte af at få adgang til Sportmaster Groups omfattende portefølje af egne brands. Jeg er ikke i tvivl om, at Sportmaster Groups køb af vores virksomhed vil være til gavn for både vores kunder og medarbejdere,” fortsætter Michael Christiansen.

 

”Vi er meget imponerede over Sportmaster og RZ, samt de kompetencer og resultater virksomhederne har opnået inden for digitalt og omnichannel salg. Det er viden, vi ser frem til at gøre brug af i hele vores internationale forretning. Dette vil ske ved at gøre online-forretningen yderligere konkurrencedygtig og effektiv, og samtidig gøre det lettere og mere spændende at købe sportstøj online,” udtaler Dmitry Barkov, Director, fra Sportmaster Group.

 

”Sportmaster (Danmark) udgør vores første vesteuropæiske investering. Her forventer vi at bygge på Sportmaster (Danmark) i vores fortsatte ekspansion i Vesteuropa,” fortsætter Dmitry Barkov.

 

Der forventes på kort sigt ikke ændringer blandt Sportmaster (Danmark)s fysiske butikker, online-forretning og medarbejdere, mens parterne forventer, at Sportmaster Group senere vil øge virksomhedens investeringer.

 

Transaktionen er endelig og skal ikke godkendes af konkurrencemyndighederne i hverken Danmark eller Europa. Partnerne er enige om ikke at offentlige betingelser vedrørende transaktionen.

Sportmaster (Danmark) blev rådgivet af Nordea, PwC og Bruun & Hjejle. Sportmaster Group blev rådgivet af Ernst & Young and Dentons.

 

Om Sportmaster Group (Sportmaster Operations Pte. Ltd.)

Sportmaster Group er en international multi-kategori, multi-brand forhandler af sports- og udendørs produkter (beklædning, fodtøj og udstyr) med ledende positioner i størstedelen af de markeder, hvor virksomheden opererer. Sportmaster Group forhandler i dag virksomhedens produkter i Belarus, Kina, Kasakhstan, Rusland og Ukraine, og har filialer i Kina, Bangladesh og Vietnam. Sportmaster Group øger fortsat virksomhedens internationale aktiviteter. Gruppens hovedkvarter er beliggende i Singapore. Vi sælger over 300 varemærker inden for sport- og udendørs-kategorierne i vores forretninger i over 230 byer globalt. Over 200 millioner mennesker besøgte vores fysiske forretninger sidste år. Læs mere på http://sportmastercorp.com.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

Kundeservice har telefonisk lukket torsdag d. 26. maj i forbindelse med Kristi himmelfartsdag.

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: