Gå til forside

Din WOD bliver dagens højdepunkt med Nano 9

Reeboks nyeste version af en af de mest berømte og populære CrossFit-træningssko er netop kommet på markedet. For Nano 9 er landet og er klar til at gøre hver eneste Workout of the Day til dagens absolutte højdepunkt. Det er en sko, der er bygget til at få dig til at præstere maksimalt og give dig mulighed for at forbedre resultaterne hver gang. Reebok har beholdt en række af de elskede features fra 8’eren og tilføjet stærke elementer af komfort samt styrket teknologierne, der gavner ydeevnen. Resultatet er blevet den bedste Nano nogensinde.

Super støddæmpning, greb og komfort

Nano’en er skabt til din CrossFit-træning, cardio og dine løft. Den er let, hurtig, fleksibel, sørger for super respons og holdbarhed, mens den også sikrer stabilitet. Den nye version af Reeboks nyklassiker byder på en række forbedringer. En af de lækre nyheder er den fremragende støddæmpning. En WOD kan sagtens være decideret løbetung, og Nano 9’erens mellemsål sørger for super responsivt løb og bounce, der sikrer komforten, så du kan præstere det ekstra, der skal til for at nå i mål med øvelsen.

Skoens slidstærke ydersål sørger for fremragende greb, så du får den nødvendige støtte og det gode fodfæste til de eksplosive løft på alle mulige former for underlag.

Overdel skabt til at præstere

I Nano 9 finder du også en fremragende overdel. Den er skabt med Stretch Flexweave, hvor fibrene i materialet er tættere end i tidligere versioner. Det giver den strækbarhed, der skal til, når du konstant begiver dig ud i øvelser, der kræver fleksible og dynamiske bevægelser. Overdelen giver også en fremragende støtte til midten af din fod, så du får perfekt stabilitet til de dage, hvor der skal løftes jern og squattes. Skoen er også udviklet med fokus på, at åndbarheden skal vi i top. Du skal ikke tænke på at skifte sko, når du for eksempel har været ude på en løbetur og efterfølgende skal ind og lave øvelser. Nano 9 kommer til at virke frisk, så du kan have den på under hele træningen. Alt i alt giver Reeboks Nano 9 dig alt, hvad der skal til for at nyde din WOD. Vil du løbe en tur? Løfte vægte i 45 minutter? Kettlebells eller kropsvægt? På med Nano 9.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo