Gå til forside

WINTER

WARRIOR

Fra Nike

Fodboldkrig mod vejrguderne

Fodbold skal spilles året rundt. Derfor går en ægte vinterkriger ikke i hi fra fodboldbanen, når vejret begynder at blive lidt udfordrende, klamt og koldt. En ægte vinterkriger træder ud på fodboldbanen og omfavner regn, slud, sne og kulde og knalder bolden i kassen, selvom vejret kan virke en smule vanskeligt.

Nikes nye udstyr fra Winter Warrior er perfekt til efterårets og vinterens til tider grænseoverskridende vejrforhold og kulde. Kollektionen tilbyder netop sådan noget tøj, der gør forskellen, når du har lyst til at bevæge dig ud på fodboldbanen i stedet for at drømme dig nogle måneder frem i tiden til den dag, hvor temperaturen er steget en smule. Tøjet sørger for åndbarhed, bevægelsesfrihed, svedtransport, suveræn komfort og sidst men absolut ikke mindst dejlig varme.

Winter Warrior sikrer varmen

Hvis du vil klædes på til fodbold i kulden, tilbyder vi både en træningstrøje og et par træningsbukser fra Nikes Winter Warrior-kollektion. Begge dele gør dig i stand til at gå til kamp mod kulden, så du fortsat kan lave de driblinger, der gør forsvarsspillerne rundtossede, og de skud, der får målmanden til at fiske bolden ud af netmaskerne gang på gang. Træningsbuksernes Therma-materiale giver varme og komfort, selvom temperaturen er dalet drastisk, mens trøjens isolerende panel omkring brystet både er vandafvisende og også holder på varmen. Hele sættet er svedtransporterende, så du kan holde dig tør og veltilpas - og fokusere på spillet på banen i stedet for at fokusere på den klamme fornemmelse, sveden kan give. Så skulle du gerne være klar til lidt bold i kulden. Du kan trække Nikes Winter Warrior på og omfavne verdens smukkeste spil i alt slags vejr, eller du kan blive hjemme på sofaen, indtil du føler for det igen. Hvad vælger du?

 

Phantom Fire
The heat is on

Sæt ild til fodboldbanen med Nikes nye støvlepakke! Phantom-støvlerne Vision og Venom er klar til at sætte dine modstandere på plads og vise, at det er ilden i dig, der brænder varmest. Nikes nye fodboldstøvler kommer i brandvarme farver, så du er klar til at starte et inferno i modstandernes mål.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo