Gå til forside

NIKE TIEMPO LEGEND 8

LEGENDARISK BOLDFØLING!
Ikoniske Nike Tiempo husker de fleste nok for at have prydet fødderne på den brasilianske legende, Ronaldinho, og støvlen har i flere år sat standarden for komfort i fodboldstøvler, hvilket er grunden til at Tiempo bruges af spillere på alle positioner. Tiempo-støvlerne henvender sig særligt til spilleren, der skaber stabilitet på holdet med det rolige overblik. Derfor ser man blandt andet kølige forsvarsgeneraler som Sergio Ramos, Virgil Van Dijk og Gerard Piqué anvende den legendariske fodboldstøvle fra Nike.

Førsteklasses føling i kængurulæder

Nike Tiempo 8 tilbyder komfort og pasform, som kun få fodboldstøvler kan tilbyde. Støvlen har en futuristisk og innovativ 3D-printet overdel i kængurulæder med diamond cut-design, som sikrer fantastisk pasform samt et overlegent touch. Herudover er overdelen belagt med Nikes All Conditions Control-teknologi, som sørger for godt greb i bolden uanset vejrforhold.

Én støvle, to looks

Tiempo 8 er blevet lanceret i to farver; Den klassiske sorte farve under navnet ”Under the Radar", som vi i øvrigt kommer til at høre mere til senere hen. Sorte støvler er evigt populær hos mange, og er det sikre og klassiske valg for de fleste. Den anden farve er den hvide ”Noveau White”, der med en selvlysende Swoosh runder designet flot af på støvlen. Med "Noveau White" får selv spilleren med hang til klassiske støvler mulighd for at gøre sig bemærket på banen.

 

Alt DET BEDSTE FRA TIEMPO 7

Flyknit er efterhånden et must i Nike-fodboldstøvler, og det er ikke en undtagelse i den nye Tiempo 8. Her er pløsen lavet af Flyknit-materiale, hvilket er meget lig den tidligere Tiempo 7-støvle. Dette giver dig en åndbarhed, elasticitet og støtte, hvilket gør din oplevelse med støvlen endnu mere behagelig. Nike har også tilføjet Hyperstability-sålen, som er lavet af pebax-materiale, der er designet til at lade dig lave hurtige retningsskift, når du bevæger dig i høj fart. Tiempo 8 har altså taget alle de bedste egenskaber med fra Tiempo 7 og tilføjet ekstra kvaliteter, der gør den nye fodboldstøvle endnu bedre på banen!

Optimal stabilitet

Støvlen er konstrueret i tætsiddende Quad-Fit-mesh-foring, som sikrer den optimale stabilitet og sikkert lockdown. Dette giver dig en behagelig fornemmelse allerede første gang, du tager støvlen på. Indersålen er inkorporeret med NikeGrip-teknologi, hvilket forhindrer foden i at glide, så du kan udfolde dit fulde potentiale. Støvlens indre skelet giver støtte og stabilitet, og den fjerner mere eller mindre alle sømme. Dette øger støvlens levetid samt kvaliteten på skindet, hvilket giver dig den støtte, som du har brug for i taklinger og vendinger.

SHOP NIKE TIEMPO 8

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo