Gå til forside

 SPEED

FREAK

Fart på – NJR Speed Freak er på banen

En unik stjerne som Neymar har selvfølgelig fortjent fodboldstøvler, der er særligt designet til ham. Og nu er endnu en støvlekollektion inspireret af driblekongen fra PSG på gaden. De nye Mercurial Vapor 13-fodboldstøvler fra Nike går under navnet ’Speed Freak’, og Neymar er da også en af de hurtigste spillere i verden, når det kommer til løb og driblinger. Desuden er motorsport en af Neymars store interesser. For der skal være fart på – både på og udenfor banen. Det ser man på støvlernes design, der er som taget direkte fra racerbanen.

Perfekt til Neymar – perfekt til dig

Støvlerne i den nye Nike-kollektion giver et fremragende touch på bolden, så driblingerne sidder lige i skabet. Overdelen er behandlet med Nikes velkendte All Conditions Control-teknologi, der giver et suverænt greb på bolden uanset, om det er vådt eller tørt på banen. Det gør dit touch så sublimt som muligt. Flyknit-overdelen giver en super fleksibilitet og et 360-graders lockdown, som omfavner din fod til perfektion. Aerotrak-zonen i forfoden sikrer super fart og støtter op om det gode greb på bolden, så du kan sætte din direkte modstander af gang på gang. Perfekt til Neymars fødder – og perfekt til dine.

Speed Freak fås også i børnestørrelser

Der er selvfølgelig NJR Speed Freak-fodboldstøvler til både børn og voksne. Det er samme design i alle størrelserne, og det er næsten også de samme teknologier, der er brugt i voksen- og børnestørrelserne. NJR Mercurial Speed Freak er til alle driblekongerne derude – store som små. Så det er bare med at komme i støvlerne - for det er tid til at sende modstanderne hjem med et nederlag i bagagen.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo