Gå til forside

Nike Shield – Bliv beskyttet og motiveret

Det er blevet efterår, og snart rammer vinteren. Det er den tid på året, hvor vejret så småt begynder at blive decideret kedeligt. Aftenerne er mørke, regnen siler alt for ofte ned, og pludselig kommer slud og sne endda forbi. Motivationen til løbeturen kan dale godt og grundigt. For det våde og klamme vejr er måske ikke ligefrem en del af drømmescenariet for den perfekte løbetur. Men vejret og årstiden behøver altså ikke sætte en stopper for dig og dit løb. For alt det lækre gear fra Nike Shield er klar til at give dig motivationen tilbage – det sørger nemlig for, at vejret og årstiden ikke bliver en udfordring. Shield-serien giver dig intet mindre end et skjold mod vand og kulde, så du undgår at fryse og undgår den klamme fornemmelse, som vådt tøj giver.

Fødderne forbliver tørre

Våde fødder og tæer er noget af det værste. Løbeturen bliver intet mindre end ødelagt, hvis du skal have den der klamme fornemmelse nede i løbeskoen, hver gang du tager et nyt skridt. Og hvis du blot tager dit normale par løbesko på, når du skal ud og tilbagelægge den ene kilometer efter den anden i de kolde og klamme måneder, så er der en gedigen risiko for, at vejret spolerer turen for dig. Men løbeskoene fra Nike Shield er derimod skabt til, at du kan sige pyt til regn, sne og vandpytter – for de geniale teknologier sætter en stopper for udfordringerne. Du kan blandt andet få fødderne i Nikes Pegasus 36 Shield, der er den Pegasus, du kender - men med en genial overdel, der er vandafvisende. Skoens ydersål er tilmed designet med kanaler, der får vandet til at fordufte, så grebet er perfekt på alle slags overflader.

Hold fokus under træning

Når temperaturen kryber under de 10 grader, begynder det at være en smule svært med lysten til at hive sig selv ud ad døren og ned ad trapperne. Her kan Nike Shield-serierne hjælpe mod kulden. For det er ikke kun løbesko, der skal til for at gøre efterår og vinter til træningens højtid. Du kan også få lækkert tøj, som sikrer varmen, når kulden kommer stormende - fx Nikes Therma Shield Strike fodboldtræningsbukser og -trøje, der sørger for, at du kan holde fokus under fodboldtræningen, selvom du render rundt i kulde og regn. For det bløde fleece holder på kropsvarmen, mens materialet også er vandafvisende og blokerer mod vind – så kan du holde dig tør og spurte rundt på banen, selvom vejret er uforudsigeligt.

Shield til hele kroppen
– og til ungerne

Vi har en række produkter fra Nike Shield, som kan gøre din træning i de kolde og våde måneder en god sjat sjovere. På fødderne kan du få en række opdaterede klassikere – for med Pegasus 36 Shield, Odyssey React 2 Shield og Free RN 5.0 Shield bliver du klar til den ene tur efter den anden med de vandafvisende egenskaber. Og med trøjer, bukser og tights fra Nike Shield holder du både varmen og undgår at blive våd og klam. Meget af tøjet er også reflekterende, så du lettere kan ses i mørket. Hos SPORTMASTER har vi både Nike Shield til voksne og børn. For det er jo ikke kun voksne, der kan synes, at det våde og klamme vejr kan være irriterende, når man skal ud og løbe eller dyrke andet sport. Ungerne kan fx få fødderne i et par Future Speed 2 Shield, mens der også er en masse tøj til løb, træning og fodboldtræning fra Nikes Shield-serier. Tjek vores udvalg her på SPORTMASTER.dk.

Husk nu, at både i regn og slud skal løbeskoene ud. Og med Nike Shield på kroppen er årstiden i hvert fald ikke en undskyldning, der skal få dig til at blive på sofaen i stedet for at komme ud på ruterne. Afsted!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo