Gå til forside

 

Nike Air Zoom Pegasus 36 – Klar til at lette?

Den nye Pegasus er endelig på gaden. Og den højtelskede og ikoniske sko vender tilbage med nogle lækre forbedringer, som gang på gang vil være med til at gøre din løbetur til en flyvetur – og til dagens højdepunkt.  Nikes Air Zoom Pegasus 36 bliver en fornøjelse for dig og dine fødder, når du bevæger dig ud på ruterne – for den er til dig, der ønsker en let, hurtig og utroligt komfortabel løbesko.

Komfort i top

Pegasus 36’eren er den perfekte sko til den daglige træning. Og den er til dig, der har neutral løbestil. Løbeskoen har mange egenskaber, der ligner forgængerens, men de nye forbedringer gør denne version til et must-have. Den sømløse overdel lavet i et to-lags mesh giver først og fremmest et lækkert og strømlinet design. Overdelen har fået ny struktur siden forgængeren, og Nikes Swoosh er fx blevet rykket en smule. Men overdelen er også mere komfortabel end nogensinde med sin specialudviklede mesh og perforeringer, der giver super åndbarhed til steder i skoen, hvor der er stor varmeudvikling under løb.

 

Smallere sko – fremragende pasform

Man kan ikke nævne en Pegasus uden også at tænke på den fantastiske pasform. Det gælder selvfølgelig også 36’eren. Skoen har et smallere design end tidligere, og den har Flywire-tråde, der er med til at give din fod den tætsiddende pasform, som er så rar, når der skal løbes stærkt. Skoens hælkappe er i øvrigt også blevet smallere. Det giver et endnu bedre greb om hælen – og det er selvfølgelig gjort uden at gå på kompromis med komforten.

Fremragende stødabsorbering

Pegasus 36 har en skøn mellemsål med et fantastisk mix af CushIon ST-skum og det legendariske Zoom Air. For skoen har fuldlængde Zoom Air-puder i mellemsålen, der sørger for, at løbeturen bliver glat og dejlig responsiv for hvert tråd, der bliver taget. Og det bliver et blødt og behageligt løb, for Zoom Air bliver suppleret af CushIon ST-teknikken i skoens skum, der er med til at give noget af den bedste stødabsorbering, du kan opleve i en løbesko. Den skønne Waffle-affjedring finder du i ydersålen. Det er med til at absorbere stød og give et super greb på underlagene

Pegasus 36 – også til de mindste

Nikes Pegasus 36 findes selvfølgelig også til de mindste, så de kan få fødderne i den cool og ikoniske løbesko. Den har ikke samme omfang af egenskaber og teknikker som voksenversionen, men dens åndbare mesh-overdel og super Zoom Air-stødabsorbering gør den til en sikker vinder – også på børnenes fødder.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo